Tohle ať Vondráčková radši nečte: Slova Šafi míří přímo na srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle ať Vondráčková radši nečte: Slova »Šafi« míří přímo na srdce!

Pro tenistku i zpěvačku je 4. prosinec velmi důležitý.
Pro tenistku i zpěvačku je 4. prosinec velmi důležitý. (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan,Michal Beránek (Sport))

Těhotná Lucie Šafářová (35) prožívá nejkrásnější okamžiky svého života a o své pocity štěstí se rozhodla podělit se svými fanoušky, kteří ji vždy fandili jak ve sportovní kariéře, tak i v osobním životě. Předchůdkyni Lucie Šafářové, zpěvačce Lucii Vondráčkové (42), naproti tomu v lásce štěstí příliš nepřeje...

Těhotenství Lucie Šafářové spěje ke svému konci a zanedlouho spolu s manželem, hokejistou Tomášek Plekancem (39), přivítá na svět druhého potomka, v případě Tomáše již čtvrtého. Není proto divu, že si poslední týdny s miminkem v bříšku užívá a dojímá se, jak je to jen možné. Ve svém nejnovějším příspěvku, který doplnila o černobílou fotku, sdílela se svými fanoušky své aktuální pocity a nutno dodat, že dojatá nezůstala jen ona.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

“Nikdy mě nepřestane překvapovat ta dokonalost přírody, jak celý ten život vzniká a koloběh života jako takového,„ začala Šafářová svůj příspěvek. “Od té tečky na ultrazvuku po tu kouzelnou chvíli, kdy řekne poprvé “mami mám tě ráda”. Někdy je to radost, někdy sakra těžký..” přiznala na Instagramu, jak napsal web eXtra.cz. V náročnějších chvílích má ale stále na paměti, že se může spolehnout na své nejbližší.

“Jsem vděčná za to jakého mám úžasného muže, se kterým to vše mohu sdílet a je mi oporou a za svou rodinu a tchyni, kteří tu vždy jsou,” napsala v závěru Šafářová, jejíž slova dojala většinu sledujících. Komu se to mohlo číst hůře, je bývalá hokejistova manželka Lucie Vondráčková, které se v osobním životě příliš nedaří. Po rozchodu s moderátorem Petrem Vojnarem (46) se nyní věnuje hlavně práci a ačkoli se zdá, že o případné nápadníky nemá nouzi, je nyní sama.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
3. 6. 2022 • 08:05

Msml20. Jo jo. Už se to vrací. Vy budete mít pravdu s tou karmou. Plekanec má konečně šťastnou rodinu, a Lucinka je sama, samotinká, jen s příležitostnými společníky. Smutné. Ale dalo se to čekat, s její povahou na nic jiného nedosáhne.

Huga
3. 5. 2022 • 11:43

Jojo, vrátí. A když ne, tak se z toho celý fanklub kníkalky po.ere

Huga
3. 5. 2022 • 11:41

Á, to se hned pozná pilná žákyně recyklátorky citátů a rčení Něco smysluplného a vlastního by nebylo?

Huga
3. 5. 2022 • 11:39

A co děláš ty jiného, vozembouchu, kromě plkání na AHA? Moře času, v důchodu, co?

msml20
3. 5. 2022 • 10:00

. Ono se jí to vrátí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.