Poslední fotka před porodem? Šafářová předvedla solidní pupík | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poslední fotka před porodem? Šafářová předvedla solidní pupík

Lucie brzy porodí chlapečka
Lucie brzy porodí chlapečka (ARA)

Už se to blíží! Lucie Šafářová (34) právě nachystala tašku do porodnice, o což se podělila i se svými fanoušky na sociálních sítích. Plekancovi už před několika týdny prozradili, že k Leontýnce a synům z prvního manželství Tomáše (39) - Adamovi a Matyášovi - přibyde další kluk! 

„U nás už druhé miminko klepe na dveře a já zase chystám tašku do porodnice! S Leontýnkou toho času navíc moc není, a tak jsem zvolila nákup online!“ píše Šafářová na Instagramu. Teď už se hraje doslova o dny. Čáp přiletí už v květnu!

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Lucie už má pupík solidní, na zbytku postavy není ale těhotenství vůbec znát. Jak jen to dělá, že vypadá tak skvěle? „Já mám to štěstí, že si mohu dopřávat, co chci. Zároveň ale jako sportovkyně jsem se naučila jíst zdravě. U nás doma je standardem hodně zeleniny a ovoce, ale nebráníme se ani sacharidům, ale raději ve zdravé formě,“ prozradila pro ŽivotvČesku.cz.

Svůj podíl má pak nepochybně i sportovní průprava. „K postavě mi můj sportovní život hodně přispěl. Mám pořád ráda různé sporty, jsem hodně aktivní člověk, ráda jsem v pohybu a cvičení mě baví neustále. Myslím si, že je to hodně o rutině a zvyku. Baví mě sportovat s manželem a přáteli, ale když není čas vyrazit s partou, tak si ráda zacvičím i sama doma,“ prozradila také. 

Už se to blíží

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
26. 4. 2022 • 13:32

poma­hatac­hranit­...a­le ale copak ,jenom jsem konstatovala danou situaci,ale toho se hned takový jako ty chytnou,a hrají si na strašně spravedlivé zastánce bývalého vztahu,..a .řeší to,po čem je jim kulový.A Kdyby to manželství asi fungovalo,tak by neskončilo. Ale otírat se pořád do Šafářové a řešit problémy jejich vstahu,tak to je v pořádku? A tu karmu si strč za klobouk !!!

pomahatachranit
26. 4. 2022 • 11:48

Ali Alice: Co jste to za odpornou brecu, rikat s nadsenim o chlapovi, co zanasel a opoustil rodinu se dvema detma, ze svou ex kopl nekam, jste fakt ubozacka. A tahle pani si jeste uzije s nevernikem to stejny, na to jsou zakony karmy.

Dianthos
26. 4. 2022 • 11:45

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.