Strašák kolapsu na jevišti! Po Zagorové Vondráčková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strašák kolapsu na jevišti! Po Zagorové Vondráčková

Smůla se jim lepí na paty?
Smůla se jim lepí na paty? (..)

Sté výročí Moravské kovárny mělo být naprosto fenomenální, už jen protože na něm měla vystoupit Hanička písnička. Jenže pak se to stalo...

 

Hanka Zagorová (75) musela náhle zrušit všechny domluvené koncerty kvůli vleklým potížím po prodělaném covidu. Lékaři jí prý doslova řekli, že jestli vystoupí, zkolabuje na jevišti!

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

Haničce nezbylo než dát na jejich doporučení a nyní se zotavuje v náručí svého muže Štefana Margity (65), který jí stojí nesmírnou oporou. Na koncertu v Jihlavě tak za ní vystoupila Lucie Vondráčková (41), současná partnerka Petra Vojnara (45). „Lucka Vondráčková byla zahrnuta do postaveného line-upu samotné akce. Výběr byl v rámci toho, aby progam hezky seděl. Myslím, že i Lucka je dobrá zpěvačka, která nahradila paní Zagorovou,“ řekla magazínu Sedmička organizátorka akce Andrea Zdarsová. 

Přestože Hanička Zagorová ví, že zdraví je na první místě, nemožnost vystupovat jí dohání k pláči. Největší ránou pro ní je zrušený koncert v milované Lucerně. „Je mi to hrozně líto, protože jsem ji měla tak krásně vymyšlenou,“ rozplakala se dokonce před kamerou v pořadu Showtime. 

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.