Vojnar šokuje o Vondráčkové: Je to moc AGRESIVNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vojnar šokuje o Vondráčkové: Je to moc AGRESIVNÍ!

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar nachytáni nejen při noční líbačce!
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar nachytáni nejen při noční líbačce! (Blesk)

Moderátor a bývalý člen chlapecké kapaly T-boyz randí s Lucií Vondráčkovou (41) už asi dva měsíce. A i když Petr Vojnar (45) prý tušil, že se dostane rázem do hledáčku paparazzi fotografů, takovou sílu dle svých slov přece jen nečekal.

V rozhovoru pro web eXtra.cz se svěřil s tím, že je to pro něj samotného překvapení, kolik pozornosti potvrzením vztahu se zpěvačkou vzbudí. „Na můj vkus je to moc agresivní a invazivní. Na tom přece není nic zase tak moc divného, že se potkají dva lidé, kteří vůči sobě mají sympatie. Chápu, že je jeden z nich Vondráčková, ale je to pořád dokola. Srovnávání majetků a slávy, to mi přijde zvláštní. Je toho příliš. Počítal jsem s tím, ale nevěděl jsem, že to bude až tak moc,“ diví se Petr Vojnar.

Útok na Kerndlovou za očkování! A Vondráčková poslala šmírákům drsný vzkaz

Video se připravuje ...

Zvláštní je, že svého milého prý Vondráčková před takovou realitou vůbec nevarovala. Alespoň tak to prezentuje on sám. „My to spolu neřešili. Chápu, že je to zajímavé, ale netušil jsem, že to bude až tak zbytečně předimenzované. Ale na nikoho se nezlobím. Taková je realita. Přijdou Vary a už bude zase něco jiného než VéVéčka,“ překvapil tím, že mají dokonce už svoji hvězdnou přezdívku.

Přesto se stále najdou lidé, pro něž je to celé mezi Vojnarem a Vondráčkovou jen nahrané divadélko za účelem lepšího PR a nepřesvědčila je ani „líbačka“ v Podolí, kterou berou za zinscenovanou. Také moderátor popisuje soužití s Lucií poněkud zvláštně: „Známe se chvíli a tím, že máme oba spoustu práce, tak bylo 80 procent toho prozatímního vztahu po telefonu a SMSkách. Nebylo ještě tolik času na společné zážitky. Ještě se musíme poznávat a je otázka, zda přijdeme na to, že máme víc společného, nebo nespolečného,“ prozradil pro Super.cz. Tak jsou spolu, nebo je to vážně jen hra na fanoušky? Na jakou stranu se kloníte vy?

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
21. 8. 2021 • 09:49

Chudák Vojnar si naběhl,a ještě mu to nedošlo...

fany22
20. 8. 2021 • 18:19

Vojnar se vyjádřil: …a poslat bulvár na plovárnu… To znamená co? Jak se bulvár dozvěděl, že jdou na plovárnu? Závěr si udělá každý sám.
A docela mě zaráží, že dle něj si kluci dohromady tak moc rozumějí, ale Maty a Adámek nemluví česky. V českém prostředí, po dvou letech v Čechách, a oni nepřepnuli do češtiny? Je ta ženská normální?

Dianthos
20. 8. 2021 • 15:52

Vztah bude opravdový, ale všechno kolem je velká komedie. "Kompletní" rodinka se třemi dětmi se jde olíbávat do největší plovárny v Praze, "náhodou" jsou tam fotografové, "náhodou" se děti dívají do objektivu a Vondráčková se do něj dokonce culí...
Zeptali se těch lidí na plovárně, kteří se nedobrovolně dostali do záběrů a jejich poloobnažená těla jsou na stránkách bulváru, zda s tím souhlasí? Nebo to byli komparzisté??

Eva Korotvičková
20. 8. 2021 • 15:17

Vy byste jí ho zaplašili chudáka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.