Margita přiznal, jak odloudil Haničku Harapesovi: Pořádný TRAPAS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Margita přiznal, jak odloudil Haničku Harapesovi: Pořádný TRAPAS!

Štefan Margita prozradil, jak přebral Zagorovou Harapesovi.
Štefan Margita prozradil, jak přebral Zagorovou Harapesovi. (Anna Kovačič, Jakub Poláček)

Řadu let tvoří neotřesitelný pár. Ale jak už to v lásce občas chodí, když ji najdeme, někdy je to na úkor toho, že ublížíme jinému. Podobně to mezi sebou měli i Štefan Margita (74) a Hanička Zagorová (65). V době, kdy se do sebe zamilovali, byla totiž zpěvačka provdaná za Vlastimila Harapese (75).

Že operní zpěvák přebral Hanku známému tanečníkovi a herci, není zrovna nejoblíbenější vzpomínka Margity, kterou by se rád chlubil. Pro knížku o své ženě ovšem udělal výjimku, jak uvádí Blesk.cz. „Seděli jsme s Hankou v autě, ona řídila a před státní operou se pokazil semafor. A my seděli v autě a rovnou ze Státní opery vyjížděl autobus, kde baletní soubor Národního divadla jel na nějaký zájezd. Vlastík seděl někde u okna v tom autobuse a začal na nás mávat a my jsme dělali, že ho nevidíme,“ zavzpomínal zpěvák pro speciál Naprosto nezbytná Hana Zagorová, který vyšel ke zpěvaččiným blížícím se 75. narozeninám. Pořídit si ho můžete třeba na ikiosek.cz.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

„Po tomhle řekla, že mu druhej den zavolá, že mu to řekne. Já jsem pak Hance oznámil termín svatby a ona řekla, nevadí ti, že jsem vdaná? Ne, já už jsem svolal lidi na svatbu, takže to už je tvoje věc,“ prozradil Margita, který skutečně své plány dokázal dotáhnout až do kýženého finále. Zřejmě dobře věděl, co dělá a cítí.  A že milovaná Hanička za to absolutně stojí!

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5166824
2. 9. 2021 • 08:39

ani neumíte správně napsat jejich věk...

-bello-
1. 9. 2021 • 23:38

Harapes jí sloužil jako záruka jen aby dali dítě k osvojení ?
To, že z Harapese dělali oba blbce , jak ona, tak ta náplava ze Slovenska -Margita je hnusný .Harapes má aspoň příjemný hlas , byl to hezký chlap a v svém oboru hvězda!
Margita má v mluveném projevu hlas hnusný a když se snaží být zábavný (a to se snaží , bohužel, pořád ) vypadá a piští , jak vytřeštěná čivava .Když s ním budete o něčem debatovat zjistíte, že kromě opery toho moc nedává .Má jednostranný myšlení a pecku tomu dává i politicky .Vážně je dětinský , obzorem něco jako Gott.Zpěv ano, jinak od každého kousek a do kupy nic!
Zagorka možná stářím, možná Covidem přišla o zbytky normo uvažování.Ta opakuje jen, co řekne Štefíček.A protože Štefíček žádný IQ briliant není a ona rovněž ne, pak vyposlechnout si je je spíš charita, než zájem o ně.
Nechápu a posílám do háje frustrovaný blbce , kteří se naváží do gayů, když není vůbec o čem! Volba, jak se kdo narodí není na něm.Beru jako normální, že kluk s klukem, holka s holkou, hetero s hetero, ale manželství Zagorové s Margitou, nebo Harapesem nerozumím.

mbmb
1. 9. 2021 • 13:00

Sislava lharka zfusovany lifting i život. Wagner to vylepsoval

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.