Vondráčková strachy bez sebe: U domu zasahovala policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková strachy bez sebe: U domu zasahovala policie!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Mezi zpěvaččiny fanoušky patří i mnoho mužů. Bohužel se mezi ně řadí i takoví vytrvalí jedinci, kteří chtějí být zpěvačce na blízku až příliš. S jedním z této nežádoucí skupinky se momentálně Lucie Vondráčková (41) potýká. Že už se rozhodně nejedná o žádná romantická gesta fanouška, dokazuje fakt, že musela v tomto případě figurovat i policie.

Se stalkerem bojuje zpěvačka Lucie Vondráčková již delší dobu. Jakmile si uvědomila, že se stala jeho cílem, vybavila svůj dům kamerovým systémem. „Bránila jsem se jim, ale nešlo jinak… Stop stalkers,“ okomentovala video, v němž zdokumentovala instalaci kamer. To však pro chorobného pronásledovatele evidentně překážku nepředstavuje.

Jak zjistili fotografové webu Expres.cz, stalker u zpěvaččina domu zaparkoval svou motorku a netrpělivě vyhlížel svou platonickou lásku. Že do domu Lucie Vondráčková mířila spolu s partnerem Petrem Vojnarem (45), pro neznámého muže nic neznamenalo. Dokonce se nezdráhal dopustit trestného činu porušování domovní svobody, když zpěvačce drze vstoupil na její pozemek.

Vondráčková o Vojnarovi a dítěti. A Kohoutová se tajně vdala

Video se připravuje ...

To už bylo na Vondráčkovou příliš a celý případ se rozhodla řešit s policií. „Pražští policisté vyráželi kolem půlnoci k ulici K H., kde byla osoba, která vstoupila na cizí pozemek. Ta nyní čelí podezření z trestného činu porušování domovní svobody a věcí se policisté zabývají. Muž se ke svému činu doznal. Případ je aktuálně velmi čerstvý a více informací nemůžeme poskytnout,“ uvedla pro výše zmíněný web policejní mluvčí Eva Kropáčková. Pachateli nyní hrozí dva roky vězení.

Lucka Vondráčková vyrazila za Mirkem Šimůnkem! Smála se mu na celé kolo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 9. 2021 • 23:56

Já ji nesnáším, ale policii nevolá nikdo jen tak! Kdo nezažil co si stalker dovolí, nepochopí.V tomhle je i policie krátká, on se vrátí.Tihle idioti otravují život a je docela důvod se jich bát.
Místo kamer si měla pořídit doguZvířata má údajně ráda a na žrádlo pro by měla. Plekanec jí měsíčně dává až moc!

mejlika
13. 9. 2021 • 15:39

Drž už hubu ty stará kr.ávo. Jiné oslovení si nezasloužíš, to co stále vypouštíš z huby, to je fakt hnus

antonuis.j
13. 9. 2021 • 15:28

Stará mekotavá prolhaná vrásčitá ukníkaná plesnivá mrdmeláda už neví jak na sebe upozornit. Dřevo bez talentu s IQ lejna na chodníku hraje lásku a Vojnarem, a teď stará diblice přitvrzuje. Co si debilka v plavkách vylže zítra? Asi] e ji znásilnil třicet tmavých, ne. 🤣🤣🤣🤣🤣 A její tři fanoušci jí pojedou dělat ochranku, blběně staré mekotavé. 🤣🤣🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.