Slavík opět zazpívá! Se Sokolem a Hámou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slavík opět zazpívá! Se Sokolem a Hámou...

Slavíka budou moderovat Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma (48)!
Slavíka budou moderovat Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma (48)! (archiv )

Po nekonečných čtyřech letech mohou opět fanoušci hlasovat pro své oblíbené pěvecké hvězdy! Vrací se anketa popularity Český slavík. Moderovat ji budou Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma (48)!

Zájemci mohou v anketě Český slavík 21 hlasovat jako dřív v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Skupina a nově také v kategorii Hip hop & Rap. Od 6. listopadu navíc začne hlasování v kategorii Objev roku, které se bude konat až do poloviny přímého televizního přenosu na televizi Nova. Nově mohou hlasující v dané kategorii udělit hlas až pěti interpretům, nebo všech pět hlasů odevzdat jednomu svému oblíbenci.

Následně se výsledky sečtou. Vyhlášení vítězů se odehraje 19. listopadu v Hudebním divadle Karlín. Vystoupí např. kapela Kryštof nebo Ewa Farna (28), Marek Ztracený (36) a Tomáš Klus (35). „Průvodci večerem budou Aleš Háma a Ondřej Sokol,“ prozradil ředitel Českého slavíka 21 a producent Jakub Horák (49) na včerejší tiskové konferenci. Za znovuobnovením Slavíka stojí miliardář a matematik Karel Janeček (48). „Přišlo mi jako velká škoda, aby největší celonárodní anketa, jejíž název vymyslel už před šedesáti lety Ladislav Smoljak, zkrachovala kvůli špatnému hlasovacímu systému. Nic podobného by se přitom s hlasovacím systémem D21 nestalo,“ řekl Janeček.

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...

Bílá má smíšené pocity

„Když jsem se dozvěděla, že má začít moje milovaná soutěž, měla jsem rozpačité pocity. Mnozí máme Českého slavíka spojeného s Karlem Gottem, který už není mezi námi... Ale pak jsem si řekla, že v dnešní době se lidem hudby nedostává. Díky této anketě se blýská na lepší časy kultury,“ řekla Aha! dvacetinásobná slavice Lucie Bílá (55).

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.