Lucie Bílá: Kápla božskou o vztazích syna Filipa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Kápla božskou o vztazích syna Filipa!

Filip Kratochvíl a Lucie Bílá
Filip Kratochvíl a Lucie Bílá (profimedia)

Lucie Bílá (55) je velmi úspěšná žena. Ačkoliv by mnozí mohli říci, že jejím největším triumfem jsou úspěšné písně, díky kterým si vydělala pořádný balík peněz, zpěvačka za svůj největší zdar pravděpodobně považuje to, že se stala matkou milovaného syna Filipa. Co o něm Bílá vyzradila? Jak to má například se vztahy?

„Snažím se mu na veřejnosti neříkat broučku, ale on je pro mě nejdůležitější člověk na světě. My jsme se dostali do fáze, kdy radí on mně… Filip je světoobčan, mohl by žít kdekoli jinde na světě. Žil v Paříži, touží po Berlínu, a já, jakmile jedu přes hranice, cítím se nejistá. Líbí se mi jeho tok myšlenek, líbí se mi jeho přehled, je citlivý, hodný, laskavý, po mně empatický a po tatínkovi ředitelem, ale ještě neví čeho,“ prozradila o synovi Filipovi (26), kterého počala s producentem Petrem Kratochvílem Lucie Bílá. A co ty lásky? „O jeho láskách mám přehled, ale Filip si do toho mluvit nenechá,“ dodala zpěvačka.

Lucie Bílá křest. Video zde:

Video se připravuje ...

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 7. 2021 • 11:19

14TONY
nikdy se nesnaž prskat obecné fráze , mezi něž patří např. " obhájit neobhajitelné " do různých situací stylem sazka x sportka ! Nezapůsobíš!
Používej slova, výrazy jen tehdy, když jim rozumíš , tedy zapoj svůj svůj selský rozum..Chápu, že pro některé jedince je to nemožné, protože mají pocit, že se musí vyjadřovat komplikovaně, aby to vyznělo inteligentně ..

travina
7. 7. 2021 • 05:47

Bello ... nastal historický okamžik ... já s tebou naprosto souhlasím, což je nevídané , ale tentokrát máš absolutní pravdu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.