Ondřej Sokol (49): Svatbu chce mít jako Gott a Hůlka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ondřej Sokol (49): Svatbu chce mít jako Gott a Hůlka

Ondřej Sokol v Las Vegas
Ondřej Sokol v Las Vegas (TV Prima)

Zásnubní prsten přítelkyni Nikole (28) navlékl už před dvěma roky, moderátor Tváře Ondřej Sokol (49) je ale pořád svobodný pán. Odloženou svatbu svádí, jak jinak než na covid... Rád by se totiž oženil na stejném místě jako kdysi Karel Gott (†80).

Nejdřív mu všechno vycházelo. O 21 let mladší učitelku v mateřské škole požádal o ruku v nejvyšším mrakodrapu Velké Británie s úžasným výhledem. Stihl to i pečlivě zdokumentovat. Dát jí první manželské políbení si vysnil v Las Vegas, jak to před ním udělali i zpěvák Karel Gott s Ivanou (45).

„Ve Vegas je takový drive-in na oddávání. Je to vedle Little White Wedding Chapel (Malá bílá svatební kaple), kde se bral Ross s Rachel z Přátel. Je tam půjčovna kostýmů, půjčíš si kostým, sedneš si do kabria, chlápkovi zaplatíš, jenom se vykloní z okýnka, dáš mu doklady. Ani nevystoupíš z auta a jsi oddaný,“ popsal, co si představoval. Show Tvoje tvář má známý hlas sice jen spolumoderoval, na svatbě by se ale tak trochu převtělil i do zpěváka Daniela Hůlky (52), který měl přesně takový obřad u okýnka ve městě hazardu s manželkou Barborou (30).

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...

„To se mi líbilo, dohodli jsme se, že to uděláme takhle, ale zavřeli celý svět. Zatím čekáme. Svatba je odložena do otevření hranic. Tak jestli nám to vydrží...“ rozpovídal se Honzovi Dědkovi (49) v jeho talkshow 7 pádů. U okýnka si přes koronavirus moc nenacvičil ani nákup obědů, z dlouhé chvíle totiž začal vařit. „Neuvařím nic, co není přesně podle receptu. Když se Niky nepodívá a dá tam něco od oka, musí se to celý udělat znovu, protože to není správně. Docela teď jíme doma. Já hlavně prokrastinuju, to je moje hlavní činnost. Na to mám nadání. Kdyby v tom byly Wimbledony, myslím si, že bych vyhrával,“ vtipkoval. 

KARLOS SHOW: Létání (a zvracení) s Šonkou a Sokolem. Plomby ve stíhačce nevadí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.