Herec a moderátor Ondřej Sokol: To má být plán záchrany? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec a moderátor Ondřej Sokol: To má být plán záchrany?

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (foto ara)

Když herec Ondřej Sokol (49) před pěti lety kývl na moderování pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas, zřejmě netušil, jak úspěšná série se z toho stane, a navíc jak taková pracovní nabídka jednou přijde kvůli covidové krizi vhod. Nyní se rozpovídal nejen o úspěšné soutěži, ale i o tom, jak sám vnímá pandemii.

Že se herec a moderátor považuje za introverta, by řekl málokdo. Diváky baví svým humorem a sám se nebojí vystoupit v převleku za slavného hudebního interpreta. Nebo to tak aspoň vypadá. Ondřej Sokol je i po tolika letech moderování stále trémista. „Jaké mám za sebou krizové momenty? To je téměř každý moment, kdy moderuji. Každé nové vystoupení pro mě znamená krizový moment. Pořád cítím nervozitu a zodpovědnost. Od začátku nás Tvář baví a vždy nás to bavilo. Nyní je to ještě těžší kvůli tomu, že máme okleštěné publikum. Sedí tam asi 20 otestovaných komparzistů a pro mě je těžší vnímat odezvu publika. Moderovat před 250 lidmi nebo před 25 lidmi je určitě rozdílné," přiznal Sokol.

Herec se netají tím, že obdivuje odvahu svých kolegů, kteří v soutěži prochází proměnami týden co týden. Sám si sice čas od času také nějakého zpěváka vyzkouší, ale je rád, že se může věnovat především moderování. Přesto nepopírá, že se u ztvárnění hudebních čísel baví. „Skláním se před lidmi, kteří takové věci umí. Já skutečně zpěvákem nejsem, takže pro mě hudební číslo vždy znamená peklo. Někdy to dopadne naštěstí jako zábavné číslo. Hodně mě bavilo, když jsme s Honzou Cinou předváděli Ylvise a pak když jsme s Alešem Hámou dělali duet Hanky Zagorové a Drupiho,“ svěřil se herec webu ŽivotvČesku.cz.

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...

Koronavirovou krizi i díky pracovní vytíženosti snáší lépe než někteří kolegové. Všiml si ale naléhání lidí na otevření hospod nebo kutilů, co si pro zkrácení času začali stavět bazény nebo sauny. To herce inspirovalo k vlastnímu projektu: „Až bude další vlna, tak si na zahradě postavím vlastní divadlo. Protože do divadla na kontakt s živým publikem se těším nejvíce,"  dodal s úsměvem herec a moderátor.

Borhyová v sexy tílku: Na D1 roztančila Sokola a fotbalistu Horvátha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.