Nová výzva Ondřeje Sokola: Je to náročné, ale baví mě to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová výzva Ondřeje Sokola: Je to náročné, ale baví mě to!

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (foto ara)

Že v sobě v dobách, kdy se prezentoval jako herec a režisér, skrýval Ondřej Sokol (49) moderátorský potenciál, vyšlo najevo s první řadou hudební show Tvoje tvář má známý hlas. Po vzoru Partičky, v níž účinkoval, dokázal, že humor a pohotovost mu rozhodně nejsou cizí. Nyní však musel přejít na poněkud serióznější notu. Od druhé půlky srpna totiž moderuje novou vědomostní soutěž.

Vedle nových seriálů i řad těch stávajících se televize Nova rozhodla vsadit kartu na vědomostní soutěže. Chcete být milionářem však vzala velká voda a Co na to Češi? je spíše oddechovější pořad, proto se mozkové buňky soutěžícím nejvíce zapálí u nové vědomostní soutěže Na lovu. Čtyři soutěžící se utkají v týmu o výhru tím, že budou správně odpovídat na otázky týkající se všeobecných znalostí. Protihráčem je pak takzvaný Lovec. Toho musí soutěžící vyzývat.

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...

„Aby mohl Lovce vyzvat, musí si nejprve nashromáždit na svém soutěžním kontu peníze, které získá za správné odpovědi na otázky kladené moderátorem. Pak do hry vstupuje Lovec, který se pokouší zabránit soutěžícímu v tom, aby si peníze ze soutěžního konta mohl přenést do bezpečí týmové banky," vysvětlil moderátor soutěže Ondřej Sokol, jemuž je tento koncept blízký notnou řádku let.

KARLOS SHOW: Létání (a zvracení) s Šonkou a Sokolem. Plomby ve stíhačce nevadí!

Video se připravuje ...

„Soutěž znám opravdu dlouho, protože na ITV mají soutěžní odpoledne, a když jsem v Londýně a prší, tak se rád dívám na soutěže, toto je jedna z mých nejoblíbenějších. Nadchlo mě, že jsem nabídku dostal, a myslím si, že je to nejtěžší práce, kterou jsem kdy v televizi dělal. Jedná se o pekelné soustředění a baví mě to," uvedl Sokol pro web ŽivotvČesku.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.