Královna odhalených scén Berenika Kohoutová: Erotika i v Tváři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Královna odhalených scén Berenika Kohoutová: Erotika i v Tváři!

Ke Kopečnému se Berenika přivinula.
Ke Kopečnému se Berenika přivinula. (Foto TV Nova)

Nejela podle předem připraveného scénáře a nikdo ji k tomu sundat svršky nenutil. Herečka Berenika Kohoutová (30) ale sehrála u výtahu Tváře před zaskočeným moderátorem Alešem Hámou (47) malou nestydatou etudu.

Udýchaná přiběhla do studia, kde soutěžící natáčí nástup do soutěžního výtahu, a hned halasila: „Kluci sorry! Mně ujela tramvaj. Všechno to stihnu, jenom si to tady musím vyřešit.“ Než stačil moderátor Háma něco říct, vytrhla Honzovi Kopečnému (31), s nímž v páté epizodě vystupovala, z rukou šaty s lodičkami a postupně se vysvlíkla do kalhotek.

Nahoře bez

„Ježíš Aleši, nemůžeš mi to rozepnout?“ vtipkovala s Hámou, který jí nakonec rozepnul zip u šatů. Podle zdroje z televize Berenika skutečně přišla ten den pozdě kvůli tramvaji, ale samozřejmě nic z toho se nevysílá živě, takže divák by to nepoznal. Vysílání nicméně okořenila veselou a hambatou scénkou. S odhalováním svého těla před kamerou nikdy moc velký problém neměla. Poprask vyvolala před třemi lety, kdy shodila v seriálu Dabing Street tričko a několik minut dabovala nahoře bez. A co víc, už v 17 letech přijala kontroverzní roli zneužívané dívky v seriálu Soukromé pasti, kde ukázala ňadra i klín.

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...

Sexy líbačka

A už ve čtvrté řadě, kterou vyhrála, ji maskéři oblíkali do samých sexy oblečků. Dokonce se během jednoho z čísel vášnivě políbila s Markétou Konvičkovou (26), s níž sehrála ruské popové duo Tatu. Nova neměla proč proti Bereničině nápadu protestovat – její vnady jen mohly nalákat další diváky. Příští díl Tváře sledujte 25. dubna od 20.20 na Nově.

Sprosťanda Burešová

Z vystoupení Hanky Holišové (40) coby Stevena Tylera (73) byla v takovém transu, že první, co z ní vypadlo, bylo sprosté slovo. „Jsem úplně v p*deli! Pardon, tu pokutu zaplatím, strašně se omlouvám, ale pro mě jsou Aerosmith nejvíc, co může být,“ drmolila porotkyně Eva Burešová (27). „Úplně se mi klepou ruce, jsem jejich fanatická fanynka. Doufám, že si ho jednou vezmu!“ vypadlo z hvězdy Slunečné, která momentálně randí s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34). „Upozorňuji diváky, že při tomhle hodnocení nebyly zkonzumovány žádné drogy,“ utahoval si z Evy moderátor Ondřej Sokol (49). Podle zdroje z televize zatím pokutu za vulgarismy před desátou večerní nikdo v Tváři nedostal.

Muzikálový fešák Jan Kopečný: Za vojenské "hračky" už utratil majlant!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.