Kam zmizela sexy Kohoutová? To je tedy zjev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kam zmizela sexy Kohoutová? To je tedy zjev!

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (profimedia.cz)

Berenika Kohoutová (30) se nebála ukázat svá velká ňadra, a to ať už ve filmu, tak například v baru, kam ještě před početím dcery často ráda zavítala. I proto se pro mnohé muže stala sexsymbolem. Nedávno se však herečka ukázala v televizi a nutno podotknout, že takhle by se mužům asi moc nelíbila.

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová je krásná žena, která nepotřebuje neustále nosit make-up a příkrášlovat se. I proto by mnozí muži pro ženu jako je ona vraždili, avšak to, jak vypadala v show Tvoje tvář má známý hlas, by snad všechny nápadníky odradilo! „Moje povolání se mi líbí hezky. Nejvíc to, že je tak seriózní. A že vždycky vypadám dobře. Né třeba jako masovej vrah nebo tak něco,“ napsala Kohoutová ke snímku, na kterém má velice nepřitažlivou masku. Je vidět, že si Berenika, která je maminkou dcery Loly, ze sebe umí udělat legraci.

Berenika Kohoutová: Během natáčení seriálu Místo zločinu Plzeň mě šikanovali

Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.