Kohoutová šokovala fotkou se sexuálními pomůckami. PROČ TO DÉLÁ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kohoutová šokovala fotkou se sexuálními pomůckami. PROČ TO DĚLÁ?

Nestydatá Berenika Kohoutová z Tváře: Zašla příliš daleko!? Nahá na posteli se dvěma vibrátory!
Nestydatá Berenika Kohoutová z Tváře: Zašla příliš daleko!? Nahá na posteli se dvěma vibrátory! (archiv Blesku)

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (30) čas od času své fanoušky na Instagramu obdaří peprnějším snímkem, na němž je až na některé intimní části těla odhalená. Za své tělo se nestydí, a svým způsobem tak vlastně ženám naznačuje, že je zcela v pořádku, aby se žena měla ráda taková, jaká je. S čím ovšem herečka nesouhlasí, jsou mnohdy nelichotivé až oplzlé komentáře.

Na sociálních sítích platí Berenika Kohoutová za příležitostnou provokatérku, která se na fotkách nebojí odhalit. Cílem však není na svůj profil nahnat co nejvíce zvrhlíků, proto se maminka dcery Loly (1,5) rozhodla jednat. „V rámci svého osobního boje proti sexismu jsem vymazala všechny oplzlé komentáře u své fotky. Budu to tak dělat pokaždé. A budu ty chlapy blokovat,“ vyjádřila se k situaci na Instagramu Kohoutová.

Berenika Kohoutová (30): Pandemickou pauzu využila k péči o dcerku, teď maká naplno i mezi psy!

Video se připravuje ...

Poslední kapka v hereččině poháru přetekla po zveřejnění fotky v plavkách. Jelikož se Berenika umí pochlubit i peprnějšími fotografiemi, dospěla k názoru, že někteří muži se pozastaví nad jakoukoli fotografií, je-li na ní žena více odhalena. To se herečce pochopitelně nelíbí.

Řekni to psem: Berenika Kohoutová, Jiří Lábus, Taťjana Medvecká a scenáristka Irena Obermannová o natáčení nové české romantické komedie:

Video se připravuje ...

„Kdy už konečně pochopíte, že ženská není věc, na kterou můžete ukazovat a hodnotit podle velikosti prsou a zadku?! Žijeme ve 21. století, proboha! Vzpamatujte se, holky nosí bikiny, no,“ dodala rázně Berenika. Instagramový profil hvězdy Tváře si mnozí oblíbili právě proto, že je na něm herečka lidská, dokáže si ze sebe udělat srandu a mnohé sledující podpoří i tím, že žena nemusí mít míry 90-60-90, aby se cítila dobře. Někteří ale její filozofii zkrátka stále nepochopili.



Přečtěte si
y1xcvbnm
2. 10. 2021 • 17:23

jablko nepadlo daleko od stro­mu..­....­....­....­..

animka
23. 9. 2021 • 14:16

Je to sprostá holka a pak se hrozně diví! Fotka se dvěma vibrátory, nahá, a pak se ohrazuje proti komentářům chlapů, které to logicky vzruší?! Je to Milka.

backora
21. 9. 2021 • 10:57

Berenika je živel, prostředí v kterém žije,jí vyhovuje, a že není dečička na správném místě jí nevzrušuje. Hlavně že u ní a holčičky je pohoda a dobrá nálada, to se té paní asi nelíbí, že její byt není " načančany ", ale byt slouží jim a né nikomu jinému, Bereniko nedej se.

-bello-
20. 9. 2021 • 23:41

Ježíšikriste, co to kecá o sexismu!
Ženská je na světě proto, aby chlapy sváděla.Protože ona není nic moc, tak ve všem vidí sexismus.
Když stojís povislým zadkem a ještě povislejšímy prsy u kuchyňské linky, je to její věc, ale proč se ukazuje?
A když jde na záchod, obouvá si ty křusky, anebo tak chodí po bytě běžně?Akdyž si dělá čas s dítětem v bordelu neuklizeného pokoje, je blbá bordelářka, ne že je " nad věcí " !Dítě vnímá hezké upravené prostředí.Tohle dítě vidí bordel.
Vnímání souladu tvarů a barev je jistota, bordel rozházených věcí stresuje. To ale bio matka onanistka asi neví!
Mimochodem , neznám ji.Co je na fotkách mi stačí .
Střevo to je !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.