Berenika Kohoutová opět provokuje: Kávu pije nahoře bez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Berenika Kohoutová opět provokuje: Kávu pije nahoře bez!

Herečka po čase opět vystavila své tělo na odiv!
Herečka po čase opět vystavila své tělo na odiv! (foto: Instagram )

Už se zdálo, že herečka Berenika Kohoutová (30) s mateřstvím přejde na vážnější notu, ale kdepak! Svým fanouškům po čase připomněla, že stud u ní nemá místo!

Naposled se herečka rozhodla rozvířit vlny snímkem, na němž popíjí kávu. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby si ovšem u toho nezapomněla obléct podprsenku. Pití kávy tak nabralo zcela nový rozměr! A šetřit se co oděvu rozhodla i u spodních partií, jelikož si oblékla pouze kalhotky  à la Bridget Jonesová.

Lechtivou fotografii v závěru obohatila o humorný popisek. „Já myslím, že mezi krabicema, přejížděním z jednoho bytu do druhýho a zkoušením se určitě hodí něco takovýho, ne? Ať nás LÁSKA, co mám vytetovanou na žebrech provází při těch přesouvacích masakrech, zatím se spíš furt hádáme, kdo co blbě zorganizoval," vysvětluje herečka.

Kohoutová pojídá placentu! A Suchý v nemocnici prosí o odpuštění

Video se připravuje ...

„Na druhý straně mám na žebrech HUMOR, na ten budu taky myslet,“ uvedla herečka a dodala: „Snad ti nevadí, že první, co dělám u tebe doma je focení hambatejch fotek, mami. Máš tady supr světlo,“ citoval herečku web Super.cz.

Proměna krásné Hany Vagnerové: Ze zrzky šla na blond! A přiznala deprese i hysterii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.