Souboj Vignerové, Kohoutové a Mátlové: Jaká máma, takové dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Souboj Vignerové, Kohoutové a Mátlové: Jaká máma, takové dítě!

Aneta Vignerová a Petr Kolečko
Aneta Vignerová a Petr Kolečko  (eggcrsr)

Proti gustu žádný dišputát! Jedna se oblékla jako na mši upírů, druhá jako ke stánku s cukrovou vatou. Slavné matky Berenika Kohoutová (30), Aneta Vignerová (33) a Kateřina Mátlová (42) předvedly v obchodě s dětským zbožím své malé poklady. A byla to jízda plná barev.

Modelka Aneta Vignerová (33) a syn Jiříček (1)

Addamsova rodina

Miss ČR 2009 nikdy nepatřila mezi fanynky jásavých barev a do černé ladila dokonce i kočárek pro syna Jiřího. A do veselých odstínů svého chlapečka neobléká ani teď. Když se rodinka po delší době objevila na veřejnosti v prodejně s dětským zbožím, měl na sobě tmavou mikinu a tmavé džíny. A černou košili měl i táta, režisér a scenárista Petr Kolečko (37), který má zatím pořád jiné příjmení než matka jejich syna. „Jsem si naším vztahem stoprocentně jistá, takže papír k tomu nepotřebuji. Až na to dojde, tak to bude. Jiřík má příjmení po tátovi, jestli ho někdy budu mít i já, to se uvidí,“ nechala se slyšet Aneta.

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (30) a dcera Lola (1)

Anděl Páně

I když nemá po porodu míry 90-60-90, nebojí se světlých barev a klidně si navlékla bílý overal s širokými nohavicemi. A do andělských barev ladila i svou princeznu. Bývalá vítězka Tváře už je sice zasnoubená, avšak s veselkou nijak nepospíchá. „Počkáme si, až se budou moct dělat nějaké pořádné svatby. Protože představa, že zorganizuju svatbu a pak ji budu rušit, je děsivá. Ale o ruku už mě požádal. O předminulých Vánocích,” svěřila se s tím, že na tom s přítelem Kryštofem Kubínem zase až tak nelpí. „Dítě je dostatečně velký závazek,“ dodala.

Aneta Vignerová nechce svatbu s Kolečkem! A důvod?

Video se připravuje ...

Zpěvačka Kateřina Mátlová (42) a dcera Karolínka (4 měsíce)

Barbie Růženka

Stejně jako pohlaví svého děťátka loni prozradila oblaky růžového kouře, typické holčičí barvy se nebojí nosit ani sama. Mezi slavné matky dorazila Kateřina v šatech à la cukrová vata a i oblečení své dcerky ladila do světlých barev. A jinak se netají, že by si ráda brzy oblékla bílé svatební šaty pro nevěstu a vdala se za bohatého podnikatele Michala. „Myslím, že zásnuby budou brzy následovat, protože když jsme se o tom s přítelem bavili, tak mi řekl, ať se nechám překvapit,“ tvrdila loňský rok.

Muzikálové zpěvačky Gemrotová a Zelníčková: Babyboom pokračuje!

Dalšími maminkami, jež mají »koroňátka«, tedy miminka počatá v době covidu, se staly muzikálové zpěvačky Veronika Krejzová, dříve Zelníčková (27) a Michaela Gemrotová (35). A obě mají holčičky! Amelie Krejzová přišla na svět v pondělí v pražské nemocnici U Apolináře. Při narození vážila 3,75 kg a měřila 51 cm. „I přes tu neskutečnou bolest jsi byla silná, odhodlaná a bojovná. Nezvládl bych ani desetinu toho co ty,“ vyznal se její mamince Veronice manžel Tomáš Krejza. Bývalá hvězda muzikálu Fantom Opery pojmenovala svou dceru Anežka. „Do naší rodiny připlavala ta nejstatečnější štička – Anežka Štiková,” oznamovala radostně Gemrotová, která se provdala loni v říjnu za Jiřího Štiku.

Aneta Vignerová a Petr Kolečko: Jak to chodí v domácnosti modelky a scenáristy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.