Burešové ze Slunečné došla trpělivost! Už má dost zesměšňování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Burešové ze Slunečné došla trpělivost! Už má dost zesměšňování

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Darkmatter lingerie)

Eva Burešová (27) se vyjádřila ke korektnosti, která se na veřejnosti poslední roky tolik vyhrocuje. Hvězda Slunečné už má dost toho, kam se posunul boj za práva lidí tmavé barvy pleti a je toho názoru, že začal úplně nový problém, který způsobuje velké zmatky. Burešová dokonce přestala poslouchat svůj hudební idol a pustila si pusu na špacír!

„V show Tvoje tvář má známý hlas napodobujeme různé zpěváky, čímž jim vzdáváme čest a úctu. Vždy se každý z nás těšil na to, až si zvolíme nějakého umělce, třeba Arethu Franklin. Já byla šťastná za Beyoncé. Je logické, že když se budu měnit, tak i barvu kůže. Teď se to tak změnilo, že to máme zakázané. Když vystupuje Aretha Franklin nebo jakákoliv černoška, barvu kůže neměníme. To mi přijde jako zesměšňování… Když je někdo rasista, nezměníš to. Můžeš mu to říkat milionkrát, a nezmění se. Naopak si myslím, že se to těmi postoji a boji ještě zhorší, je lepší v lidech vzbudit lásku…

Mám pocit, že bílá rasa začíná být utlačovaná. Cokoliv řekneme, musíme se obhajovat a omlouvat se. To je jeden z důvodů, proč jsem přestala poslouchat Beyoncé. Byla to moje modla a idol, teď je každá její píseň: my jsme nejlepší, my černoši jsme nejlepší, ty na nás nemáš, já mám tenhle zadek, tyhle vlasy... Přišlo mi, že nejsem hodna její hudby… Lidé hledají chyby, aby si mohli zanadávat a kopat. Všem jde o toleranci, ale vzniklo z toho něco jiného. Je to naruby…

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Nejsem rasista a nemůžu být. Nepřijde mi logické, aby mezi členy královské rodiny byl Afroameričan, který tam nemohl být. Chápu, že je za to třeba bojovat a máme být zajedno, aby černoši nebo Afroameričané, nevím, jak to mám říkat, abych se někoho nedotkla, dostávali víc rolí, aby mohli fungovat, zase si ale myslím, že to dělají špatně. Sama nevím, jak bych to dělala, ale zakazovat stahovat filmy a měnit názvy filmů není úplně v pořádku,“ vyjádřila se k tomuto bláznivému světu Eva Burešová, která momentálně hraje v úspěšném seriálu Slunečná.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
22. 11. 2020 • 09:21

emanuel jenomže tady má Burešová pravdu, konečně se nebojí to někdo říci.

blesik
21. 11. 2020 • 22:13

Burešová ale mluví rozumně, tu beru.

yokky
20. 11. 2020 • 16:23

100%pravda 👍👍👍👍👍👍👍🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵✌✌✌✌

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.