Vondráčkové dědictví po otci: Jsem po čtyřicítce a zlomilo se to | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vondráčkové dědictví po otci: Jsem po čtyřicítce a zlomilo se to

Vondráčková na Českém slavíkovi 2021
Vondráčková na Českém slavíkovi 2021 (CNC_Martin Hykl)

„Jsem po čtyřicítce a zlomilo se to," prohlásila zpěvačka o potřebě začít používat kosmetiku proti stárnutí. „Já to mám po tátovi, my máme tyhle paprskové vrásky kolem očí," přiznala Lucie Vondráčková, která dnes slaví 42. narozeniny.

„Je jich hodně. Ale znamená to, že se hodně smějeme. Nedávno jsem se viděla a říkala jsem si, že už to budu muset nějak řešit, a zrovna se mi ozvala firma, která dělá krémy. Dávám si ho teď večer a ráno. Nevím, jestli to funguje, ale mám pocit, že pro sebe něco dělám," okomentovala Lucie Vondráčková svůj boj proti vráskám v talkshow Na kafeečko.

Lucie Vondráčková opět bez Vojnara: Je to ještě její kluk?

Video se připravuje ...

„Dělají také krémy na ruce a ty mi hodně pomáhají, protože jsem atopik. Vždycky jsem měla hrozné ruce, zvlášť po porodu. Musela jsem si ruce dávat do rukavic, protože to bylo fakt bolavé. Teď to díky tomu krému nemám. Nevím, co do toho dávají, ale je to zázrak. No a na základě toho jsem zjistila, že jsem alergická na čokoládu. Takže už ani tu čokoládu nejím," překvapuje neobvykle upřímná oslavenkyně.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 3. 2022 • 23:01

Nojo, to má z tý svojí Kanady.
Ošlehaná větrem a sněhem a tady se to rozložilo.

-bello-
9. 3. 2022 • 22:55

Alva
-----

ginkognito
9. 3. 2022 • 16:18

Tato zpěvačka patří mezi ty, které v mládí dobrý, ale pak měly skončit - jako Rolincová, Farna­....­....­....­....­....­....­....­.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.