Dlouhý o rozchodech s Vondráčkovou a Laurinovou: Udělal jsem dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dlouhý o rozchodech s Vondráčkovou a Laurinovou: Udělal jsem dobře!

Bývalí milenci Lucie Vondráčková s Michalem Dlouhým .
Bývalí milenci Lucie Vondráčková s Michalem Dlouhým . (profimedia.cz)

Zpětně ničeho nelituje. Herec Michal Dlouhý (53) v minulosti randil jak s herečkou Sabinou Laurinovou (49), tak i se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou (41). Ani s jednou mu to ale nevydrželo a sám herec přiznal, že je za to rád!

Už léta se s ním táhne pověst proutníka, ale dodnes herec Michal Dlouhý (53) nechápe, kde k ní přišel. Vždy totiž dával přednost lásce a vážným vztahům. V devadesátých letech randil s krásnou Sabinu Laurinovou (49). Tu ale po čase vystřídala mladší Lucie Vondráčková (41), do které se Michal bláznivě zamiloval a žil s ní 3 roky.

Sabina Laurinová mlží o novém chlapovi? Do třetice by to už mělo klapnout

Video se připravuje ...

I tenhle vztah se ale nakonec rozpadl. Velkou roli v tom hrál věkový rozdíl. Dlouhý se chtěl usadit a mít rodinu, zatímco Vondráčková chtěla vyprodávat koncertní haly. „Žil jsem se dvěma herečkami, to jsem si taky zkusil a vím, jak jsem udělal dobře, že jsem si nakonec vzal ženu, která nemá s herectvím nic společného,“ pronesl v rozhovoru pro Novinky.cz. Nejspíš tím chtěl dát najevo, že když jsou partneři ze stejné branže, nedělá to dobrotu. Nakonec si vzal za ženu letušku Zuzanu, se kterou žije už dvanáct let a radost jim dělají dvě dcerky.

Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 1. 2022 • 01:34

Laurinová je afektovaná ženská a pamatuji, jak na ni Vojtek řval a byl sprostej.On je to namachrovaný vůl a ohledně ženských buran! Plekanec to má jinak a doplatil na to, že je dobrák.
Vondráčková Lucinka v Česku přestala mít nastavovaný a zahušťovaný vlasy, ztloustla a míň už nosí na hlavě brejle. Dětinsky se chová dál a její klipy jsou nablblé .Ona je ale tlumočí . překládá do jiných , intelektuálních rozměrů, když o jejich obsahu hovoří. Viděla jsem ten její poslední, kde ona vyhekává ze sebe tóny a nějaký trouba tam mele něco, čemu není rozumět, protože to artikulačně nedává. Ale bacha na to ! !! Má to i n t e l e k t u á l n í rozměr.
Ona v Kanadě zapomněla, že Češi jsou pořád ještě vzdělaný národ oproti provinční, z aliens zoufalé Kanadě.
-------------------
To je vše co já vím o hvězdě z Libuše

kalenda
12. 1. 2022 • 11:58

On ještě někdo té lhářce věří?Jak chudinka maminkovala?

fany22
11. 1. 2022 • 19:06

Ale no tak! Skvělá matka se pozná podle toho, že cpe dvouleté děti do školky a s lehkým srdcem od nich často a zbytečně odjíždí i na dva týdny ?

Skvělá manželka tak, že nevaří, děsí se představy, že by muž, hráč NHL, který rodině zabezpečil život v luxusu, by si mohl představovat full servis (s uklízečkou, která k nim docházela, to musel být pořádný záhul!), dál tak, že vybírá tajně velké částky z účtu, lže a hlavně - že při jejích sólo pobytech v Praze za ní tajně leze v noci přes zahradu přítel ! Potom totiž Plekanec odešel.
Slabá paměť? Možná. Ale že jste senior, tomu vskutku věřím.

Huga
11. 1. 2022 • 18:43

Josemu Seniore, vy jste s nima bydlel?Plekanec v Kanadě makal, marmeláda byla s děckama doma a užívala si paninkovský život. Na to, aby kluky naučila bruslit ona, měla času dost. Vykašlal se na ni, protože to nefungovalo, nebyli první, ani poslední.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.