Vojnar odkryl konečně karty! Po Vondráčkové se slehla zem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vojnar odkryl konečně karty! Po Vondráčkové se slehla zem

Lucie už na Slavíky místo Vojnara vzala Reaga
Lucie už na Slavíky místo Vojnara vzala Reaga (facebook.com, Blesk )

Ať už jim tuhle lásku někdo věřil, nebo ne, zdá se, že celé šarádě odzvonilo. Moderátor Petr Vojnar (45) aktuálně řádí v Las Vegas, zpěvačka Lucie Vondráčková (41) se vrhla do práce a jeden o druhém slůvko neutrousí.

Oficiálního vyjádření o rozpadu vztahu se patrně nedočkáme, stejně jako pravdy o tom, jestli někdy vůbec nějaký tihle dva navázali. Zato se dočkáme Petra Vojnara plného zážitků z města hříchů. 

Lucie Vondráčková: Vánoce? Letos je to tristní...

Video se připravuje ...

Už na letišti mají mašiny, tak si dnes možná půjdu zahrát,“ pochlubil se Vojnar na Instagramu. Je zřejmé, že tady smutnit patrně moc nebude a do teplé náruče Lucie Vondráčkové vlastně ani moc nepospíchá. „V Las Vegas budeme asi týden, uvidíme. Pak máme naplánovaný přesun do Mexika,“ sdělil Super.cz své plány. 

Petr Vojnar promluvil o rozchodu! A s Luckou vše předvedli i názorně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5561233
7. 1. 2022 • 11:32

Dianthos - Mluvilo se o ní pouze tehdy, když hrála zrovna tenis. Ještě snad někdy, kdy se probírali její milenci. Jinak ne. Dnes je samá přetvářka, která se snaží trumfnout Lucii V. Vystupuje denně v bulváru a opičí se ve všem po Lucii V.

Dianthos
7. 1. 2022 • 02:59

Baldedash, to jsou tedy nápady! Šafářová byla slavná dlouhé roky jako světově úspěšná tenistka, poskytovala rozhovory a účastnila se sportovních, společenských akcí.
K tomu určitě nepotřebovala Plekance.
Proč se neúčastnila tolika společenských akcí, jako nyní, je celkem logické. Neměla na to čas. Neustále trénovala, hrála turnaje, cestovala po světě.
Až když skončila s kariérou a usadila se v Čechách, začala být společensky aktivnější.
V době její kariéry se o ní říkalo, že patří k nejpřátelštějším tenistkám. Je to její charakter být společenská, hravá, komunikativní.
A její sportovní úspěchy jsou samy o sobě pozvánkou mezi VIP. K tomu nepotřebuje manžela.
Správný postřeh máte v tom, že se Plekanec vedle manželky změnil. Má na něho dobrý vliv.

-bello-
6. 1. 2022 • 23:11

Baldedash
--------
někdo sem kdysi dávno přiletěl s kdysi svým manželem Plekancem na ples.Celá republika musela dostat informace, že ta ona je nejúúúžasnější matka , která si dokonce ! jen si představ ! odskakuje z plesu do Hiltonu kojit. A pak se fotila v lacláčích a kapse na břiše , v které měla narvaný to nebohý dítě a nechala se fotit , jak rajtuje po lesích a je biomatkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.