Drsný ortel stylisty nad Vondráčkovou: MOŘSKÁ PANNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný ortel stylisty nad Vondráčkovou: MOŘSKÁ PANNA

Český slavík 2021: Lucie Vondráčková
Český slavík 2021: Lucie Vondráčková (CNC_Martin Hykl)

Cenu Českého slavíka sice zpěvačka Lucie Vondráčková (41) nevyhrála, zato se během slavnostního večera blýskla jako trofej samotná. Volbu šatů i šperků zhodnotil stylista a vizážista Kája Pavlíček (49). I přes krásu večerní róby má její outfit svá ale.

Slavíci jsou rozdáni, dojem z obnovené ankety trvá dál - jednak kvůli výstupu mecenáše Karla Janečka (48), jednak pro hodnocení rób, které byly ten večer vyneseny. Po dlouhé době mohli mnozí popustit uzdu své módní fantazii a vynést šaty dle svého gusta. Jinak tomu nebylo ani u zpěvačky Lucie Vondráčkové, která zářila téměř jako samotná Večernice. Její šaty se totiž třyptily jako obloha plná hvězd. Jak se na její volbu tváří stylista Kája Pavlíček?

"Mně to přijde hezké a její šaty mi určitě nijak nevadí. Na první pohled působí outfit velmi příjemně, i když u šatů nejsou žádné rukávky. Mají trochu střih à la mořská panna, což vypadá zajímavě a u Lucie mi to nevadí. Myslím si, že se jedná o šaty, které můžeme očekávat na červeném koberci nebo na akci podobného typu. Nicméně musím říct, že Lucie by si mohla nepochybně dovolit klidně ještě něco zajímavějšího, řekněme možná trochu extravagantnějšího," svěřil se stylista webu ŽivotvČesku.cz.

Lucie Vondráčková: Jsem nadopovaná divadlem!

Video se připravuje ...

Extravagantní ano, přeplácané nikoli. I v případě večerních rób platí, že méně je více. Hlavní pozornost na sebe měly podle stylisty upoutat šaty. Ty byly ve finále poněkud upozaděné kvůli několika náramkům, jež zdobily zpěvaččinu ruku. "Sice miluju náramky, korálky a řetízky, ale nejsem zastánce toho, když je někdo zvolí ke společenským šatům. Podle mého názoru to na takovou příležitost není úplně vhodné. Ale zase na druhou stranu chápu, pokud k nim Lucie má nějaký osobní vztah, pak bychom to asi mohli pochopit a přimhouřit oko. Ohledně barevnosti a třpytu vše jinak ladí, i když elegantní šperk by mi asi přišel k jejímu modelu šatů zkrátka zajímavější," dodal Kája Pavlíček.

Nová zlatá Česká slavice Ewa Farna: Po svém vítězství neskrývala emoce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.