Konec mlžení o vztahu Vondráčkové a Vojnara! Rodina se prořekla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Konec mlžení o vztahu Vondráčkové a Vojnara! Rodina se prořekla

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar  (David Kundrát)

Vztah Lucie Vondráčkové (41) a Petra Vojnara (45) patří mezi nejprapodivnější v českém showbyznysu. A opět se to potvrdilo na předávání Slavíků. Rodiče Vondráčkové jejího moderátora doteď nepoznali a dcera jim nedala šanci ani na předávání cen hudební popularity, protože přišla v doprovodu jiného muže.

Garde jí dělal zpěvák Ladislav Pham alias Reago (33), se kterým nazpívala společný duet. A kde tedy Petra nechala? „Měl jsem vystoupení v divadle, proto jsem na Slavících nebyl,“ řekl Nedělnímu Aha! Petr.

Lucie Vondráčková: Jsem nadopovaná divadlem!

Video se připravuje ...

Přitom všichni očekávali, že Lucie se svým přítelem dorazí, ale možná ho nevzala kvůli svým rodičům, kteří v karlínském divadle byli, a doposud jim ho nepředstavila. „Bereme ho jako kamaráda,“ šokoval zpěvaččin táta Jiří Vondráček (70), který opět potvrdil, že vztah Vojnara a jejich dcery je opravdu prapodivný.

Lucie Vondráčková o společné dovolené s Vojnarem: To je spíš za trest!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Stew Chaliha
25. 11. 2023 • 17:22

Lucie Vondráčková je namyšlená,falešná, nafrněná zlá naolejovaná vosková figurína samá přetvářka,tohle už nehraje tohle je ona, jsem rád že na Slavicích ostrouhala hahaha a jak byla naštvaná snažila se aby to nebylo na ni vidět,ale ten vztek nezakryla,teče z ní dermakol a na Slavicích to zas potvrdila, dřív jsem jí měl rád když byla normální ale teď když jí vidim přepínám

Stew Chaliha
25. 11. 2023 • 17:12

Je to akorát namyšlená falešná zlá naolejovaná vosková figurína přetvářka teče z ní dermakol a na Slavicích to zas potvrdila, dřív jsem jí měl rád když byla normální ale teď když jí vidim přepínám

Huga
23. 11. 2021 • 09:00

mslm20 Ale nepovídej. A co do toho pleteš článek ze Seznamu, tady se diskuze pod článkem o Šafářové nikdy nemazala, a že se ta vaše grupa jó snažila, aby tady bylo hodně hnusných komentářů. Vondráčková na Slavíku prostě ostrouhala, asi jí tak či onak ubývají fans, tak se s tím nějak srovnej. A komedie s Vojnarem ji taky nevydrží věčně. Jenom se fakt musím smát, když si vzpomenu na ty nadšené výkřiky Moc vám to spolu Lucinko sluší, jste oba krásní lidé, takže budete šťastní! Protože to je totiž nejdůležitější, ve vztahu, být krásný. Mein Gott.

-bello-
23. 11. 2021 • 01:03

Kamarád - figurant -komparzista .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.