SMUTNÉ PROZŘENÍ! Vondráčková opuštěna nejvěrnějšími | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SMUTNÉ PROZŘENÍ! Vondráčková opuštěna nejvěrnějšími

Lucie Vondráčková skončila bramborová
Lucie Vondráčková skončila bramborová (Profimedia.cz)

Krize už dopadla i na fanoušky Lucie Vondráčkové (41). Ti evidentně šetřili i na hlasech a svoji modlu nechali klesnout na čtvrté místo. Ze slavnostního večera Český slavík 2021 si namísto obvyklého bronzu odnášela bramborovou medaili. 

Pro mnohé, a patrně i pro Vondráčkovou, to bylo velké překvapení. Je to přece ona, kdo aktuálně láduje uši hudebních fajnšmekrů novými duety, vydává novou desku a plní titulní strany podivuhodným vztahem s moderátorem Petrem Vojnarem (45). Letos to ale bohužel nestačilo. 

Petr Vojnar promluvil o rozchodu! A s Luckou vše předvedli i názorně

Video se připravuje ...

„Moc díky za vaše hlasy a podporu. Vážím si toho nesmírně. Dnes už zase Slovensko a překvapení už zítra,“ snažila se Lucie fanoušky vyburcovat k reakci na svých sociálních sítích po předávání. A to se povedlo. Podle informací Expresu se totiž příznivci Vondráčkové kají a skrze komentáře jí vysekávají jednu poklonu za druhou. „Když byla Bílá druhá, myslela jsem že první místo je vaše, ale nevadí, zpíváte krásně a za rok to bude jinak,“ ubezpečila jí jedna ze sledujících.“ „Lucinko, byla jste nejkrásnější na Slavíku. Měla jste být zlatý slavík vy! Bylo by to spravedlivé,“  přisadila si jiná dáma. 

To jí ovšem bronz už nezachrání. No a co na to jeho novopečená držitelka Eva Burešová (28)? Ta už spřádá plány, které jí zajistí místo na výsluní i další rok „Svým fanouškům můžu slíbit, že budou další nové písničky. Bude jich spousta. To ocenění mě strašně nakoplo. Znamená to pro mě mnohem víc, než si lidi můžou myslet. Naznačilo mi to, že jdu tím správným směrem,“  řekla Super. 

Vzkaz v láhvi Lucie Vondráčkové trhá rekordy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
28. 11. 2021 • 17:49

rydlo,....přesně napsané

rydlo
26. 11. 2021 • 15:19

Mohlo by Aha uvést jmenovitě ty asi tři hudební fajnšmekry, kterým láduje uši? Jen jméno jednoho fajnšmekra je známé - Vondráček Jiří. A že láduje uši svými duety? Vždyť začala s duety jen proto, že potřebuje schovat svůj ukníkaný hlas za někoho, kdo zpívat umí! Její nezáživné zpívání už asi netáhne, když neměla dostatek hlasů ani na třetí místo ve Slavíku. Lucinka by určitě nezabodovala ani v žádné hudební soutěží, to i některé tzv. rychlokvašky v SuperStar na rozdíl od ní zpívat umí!

msml20
26. 11. 2021 • 00:37

.

jity
25. 11. 2021 • 20:30

Alespoň, že se vůbec umístila. Nikdy přece nebyla zlatou slavicí tak o co by ji šlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.