Synové Vladimíra Dlouhého (†52): NOVÉ HVĚZDY TV NOVA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Synové Vladimíra Dlouhého (†52): NOVÉ HVĚZDY TV NOVA!

Synové Vladimíra Dlouhého, dvojčata Jan a Jiří si zahrají v Ulici.
Synové Vladimíra Dlouhého, dvojčata Jan a Jiří si zahrají v Ulici.  (TV Nova, archiv Blesku)

Řady nekonečného seriálu Ulice se rozšířily o nové tváře. Jedněmi z nich jsou dvojčata Jan a Jiří Dlouzí (16), synové herce Vladimíra Dlouhého (†52) a herečky Petry Jungmanové (51). Jejich strýcem je Vladimírův bratr, herec Michal Dlouhý (54).

V seriálu hrají dvojčata Marka a Matěje. „Nevíme ale, který z nich je starší,“ říká Jan. „Ve skutečném životě jsem starší já,“ doplňuje s úsměvem. Shodně tvrdí, že se jim na place líbí a vládne tam prima atmosféra.

Tento týden v Ulici: Co tají Mára s Karlou, kdo jsou nová dvojčata ve škole a co vyčmuchá novinář Tomášek tentokrát?

Video se připravuje ...

„Pro mě je to zajímavá nová zkušenost. Jde o moje první natáčení a moc mě baví,“ říká Jiří. „Tenhle obor je nádherný v tom, že člověk nikdy nemůže být úplně perfektní a pořád se může učit dál a dál.“ „Jsme na začátku kariéry, takže se ještě uvidí, jestli se třeba nenajde nějaký důvod, proč s tím seknout, ale zatím se nic takového neobjevilo a baví mě to,“ dodává Jan.

ŠKOLA JE BRZDÍ

Ačkoliv jim televize Nova nabídla v nekonečném seriálu hlavní dějovou linku, dvojčata ji zatím nemohou přijmout. Překvapivě jim v tom totiž brání studium herectví. „Jsme prvním rokem na pražské konzervatoři, kde se zameškání vyučovacích hodin bere jako fatální čin,“ vysvětlil Jan Dlouhý s tím, že se dohodli, že budou zatím točit především o víkendech.

Těšte se na dvě svatby v Ulici! Co myslíte, nepokazí se ještě něco?

Video se připravuje ...

VYRŮSTALI BEZ TÁTY

Herec Vladimír Dlouhý, známý jako Petr z Arabely či z pohádky S čerty nejsou žerty, zemřel 20. června 2010, kdy prohrál boj s rakovinou žaludku. Jeho synům v té době nebyly ani čtyři roky. Maminka Petra Jungmanová zůstala na jejich výchovu sama. Dnes na ně ale může být náležitě hrdá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.