Ljuba Krbová: Útěk z Ulice za Jastrabanem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ljuba Krbová: Útěk z Ulice za Jastrabanem

Ljuba Krbová, Matyáš Valenta, Adrian Jastraban, Sára Sandeva a Anna-Marie Valentová
Ljuba Krbová, Matyáš Valenta, Adrian Jastraban, Sára Sandeva a Anna-Marie Valentová (Foto: Dana Kolářová a archiv Blesku)

Čtyřiašedesátiletá Ljuba Krbová už osmnáct let ztvárňuje Anču v seriálu Ulice. Herečku hodně zasáhl odchod oblíbeného parťáka Adriana Jastrabana (53) a tak za ním utíká alespoň do divadla! Co spolu upekli?

„Protože mi z Ulice odešel i můj dlouholetý partner Adrian Jastraban, tak jsme se dohodli, že se budeme potkávat v divadle a nastudovali spolu komedii Miluji tě, tak se měj. Je z hereckého prostředí a je parafrází na soužití Liz Taylor a Richarda Burtona, vypráví tedy je o lidech, kteří se milují, ale být spolu nemohou. Vidět ji můžete v nově otevřeném divadle Metro na Národní, ale jezdíme s ní i po České republice. Jsem nadšená z toho, že máme mimo Prahu vždycky vyprodáno a že se lidem náš spektákl líbí, ačkoli jsme na jevišti jen dva. A diváci docela zírají, protože nás znají z Ulice v úplně jiné poloze," libuje si Ljuba Krbová

Drbárna z ULICE: Nemoci a nevěra obchází Ulici. Kdo byl komu nevěrný?

Video se připravuje ...

„Jsem přece jenom větší zlobítko a temperamentnější než moje postava v seriálu. A vlastně víc než moje postava mě baví projekt jako takový, prostředí, kolegové, lidé ze štábu, se kterými dělám. K srdci mi vyloženě přirostla moje mladinká kolegyně Ema Businská, se kterou hrát bylo tak hezké jako jezdit v čerstvě napadlém prašanu, taky proto jsme tomu říkali „free ride“. Kvůli škole odešla, ale doufám, že se potkáme na jiném projektu, nejradši na divadle," okomentovala se herečka v Deníku.cz.

Drbárna z ULICE: Kdo je největší gentleman v Ulici?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
2. 2. 2023 • 11:58

Anča by měla z Ulice vypadnout nadobro. Na ty její ksichty a vykulený oči se nedá dívat.

DWEI
2. 2. 2023 • 07:10

18 let v Ulici?????? Na Ulici nekoukáme - úplně stačí ukázky a její výraz - to je výraz tragédky Chápu, že peníze nesmrdí a že si za těch 18 let nashromáždila majlant, ale přece nemůže být na svoji práci pyšná????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.