Konec Krbové v Ulici! Po 18 letech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec Krbové v Ulici! Po 18 letech...

Ljuba Krbová
Ljuba Krbová (tv nova)

Dlouhých 18 let točila ostošest. Bez Aničky Liškové alias Ljuby Krbové (65) si seriál Ulice snad ani nejde představit. Nyní se herečka rozhodla, že se rozloučí. „Poprosila jsem scenáristy, aby mi na chvíli dali volnější režim, kdy budu mít více času na své divadelní projekty,“ přiznala Ljuba.

Rozhodně ale za sebou nepráskla dveřmi. Podle dějové osy Anička jen opouští svůj byt a také bistro, aby se mohla naplno věnovat dětem v dětském azylovém domě. Ve skutečnosti si herečka vytvořila prostor pro divadlo. „Ale jak znám naše scenáristy, určitě přijdou s nějakým silným příběhem a zase budu v ateliéru skoro každý den. A ráda,“ usmívá se Krbová.

Tento týden v Ulici: Venduly pozitivní test, Brunova šokující známost a Karly konfrontace s milenkou

Video se připravuje ...

„To, že Anička odchází z bistra i domu Peškových, neznamená, že divákům nadobro zmizí z očí,“ ujišťuje kreativní producentka Silvia Klasová. „V ději i nadále pokračuje. Je nedílnou součástí příběhu svérázných manželů Evy (Vanda Hybnerová) a Miloše (Jiří Štrébl) Knoblochových, kteří už brzy ocení její nezištné přátelství i oporu,“ dodává. A samozřejmě tu seriálová Anička vždy bude také pro Františka, který se bude z Amsterdamu často vracet kvůli škole.

Na sebe se nedívá

I když se Ljuba objevuje v Ulici na obrazovce pětkrát týdne, doma s manželem Ondřejem Neffem (78) televizi moc nepouští. „Je to spíš jen lapač prachu,“ směje se herečka. S Ondřejem se daleko víc věnují společné vášni – fotografování.

Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejové józe a funguje to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.