Hvězda Ulice nahradila Krainovou: Simona nešla poslouchat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ulice nahradila Krainovou: Simona nešla poslouchat!

Simona Krainová
Simona Krainová (profimedia.cz)

Simona Krainová (50) je v první řadě úspěšnou modelkou, svou kariéru ale rozšířila i o zkušenosti herecké. Svou průlomovou roli ve filmu Kamarád do deště 2 ale neměla garantovanou a ve finále došlo k velké změně, která její osobnost upozadila. Jak na natáčení nyní již porevoluční klasiky vzpomíná?

Tvůrci filmu se o Simonu Krainovou zajímali již v momentě, kdy plnila pracovní závazky ve světě modelingu, konkrétně v Bruselu. Když topmodelka zjistila, že by mohla získat roli po boku tehdy ikonického dua Sagvan Tofi (58) & Lukáš Vaculík (61), rozhodla se na vlastní náklady přiletět zpět do Česka a udělat vše pro to, aby byla role její.

Rozesmátá Krainová na Miss: Mám větší srdce nebo prsa?

Video se připravuje ...

„Přijela jsem do Prahy, šla na casting a tam sedělo asi 300 holek. ‚No to si dělají srandu, tohle nemůžu nikdy vyhrát, vždyť nic neumím!‘ Došlo mi, že potřebuji získat čas, protože mi dali scénář a za hodinu jsem to měla umět,“ vzpomíná Simona, která s pomocí Sagvana Tofiho získala i více času na přípravu a role i přes silnou konkurenci nakonec připadla jí.

Přesto byli diváci ochuzeni o značnou část Simonina výkonu. Ačkoli to tehdy málokdo bral v potaz, dnes lidé dobře ví, že byla topmodelka předabovaná herečkou Ljubou Krbovou (64). Proč se režisér rozhodl pro tak výrazný zásah, když si Krainovou nakonec vybral?

Simona Krainová má jasno o oslavě 50! Mejdan v Karibiku a tajný dárek

Video se připravuje ...

„Protože jsem měla strašně silný ostravský přízvuk. Strašně jim to vadilo, ale asi to tak bylo. Dnes už jsem se pražsky rozpovídala. Myslím, že Ljuba mi tím i pomohla. Udělala to dobře a diváky to tenkrát ani nenapadlo,“ dodala na toto téma Krainová v rozhovoru vedený Miluší Bittnerovou (45) pro lifee.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.