Nový byznys Krainové: Nabízí se na erotické stránce za 400! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nový byznys Krainové: Nabízí se na erotické stránce za 400!

Plavky poletí dolů, Kranová se vystaví nahá
Plavky poletí dolů, Kranová se vystaví nahá (instagram.com)

Vlna módy OnlyFans, jejíž součástí je zejména lechtivý obsah, už dolehla i na modelku Simonu Krainovou (50). Za poplatek jsou zde dostupné i její vcelku provokativní snímky.

Padesátileté modelce už Instagram nestačí, není na něj možné totiž přidávat jakékoli odhalené snímky. Hlásí proto přesun na stránku OnlyFans, kde ji můžete najít pod účtem „OnlySimonaFans“. „Budu tam dávat umělecké akty, které IG netoleruje,“ nechala se slyšet Krainová.

Fanoušci si budou moci předplatit obsah v přepočtu asi za 430 korun měsíčně a podle všeho se u něj pořádně orosí. Jeho součástí totiž budou výhradně akty, což už stihla avizovat. „Pro odvážnější novou komunitu. KUK link ve stories,“ napsala na Instagram k fotce, kde si zakrývá prsa. Za takový obsah se na OnlyFans dají inkasovat řádově sta tisíce korun měsíčně, a tak je zřejmé, že si modelka přijde na velmi slušné peníze. 

Simona Krainová po třech dnech ve Varech: Padám únavou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 8. 2023 • 18:23

,že se tyhle flaxy musí stále ukazovat, co chce nabídnout, flaxy nebo botos, víc už klesnout snad ani nemůže! Měla by se na sebe podívat v zrcadle, snad to s ní nešvihne! Z těch dvou klučíků vychová zrůdičky!

Jana Brankova
21. 8. 2023 • 15:05

A proč ne? Kdo zná Only fans, ví, že si obsah příspěvku urcujete sami a Simona je krásná žena, má co nabídnout a věřím, že žádnou hranici to nepřekročí. Naopak si myslím,že ji řada modelek bude následovat. Dosah je obrovský, mezinárodní a na rozdíl od Instagramu z toho aspoň něco sype. Byla by hloupá do toho nejít.

Marta Kubíková
21. 8. 2023 • 11:15

Jediné co člověka napadne je, že opravdu klesla na úplné dno.
Dělá ze sebe " dámu " a teď pro prachy udělá tohle. Co si asi o tom myslí její děti? Co jejich spolužáci a kamarádi, to tu husu nenapadlo, že kluci budou terčem narážek a posměchu?
No vlastně při jejím vzdělání asi ne.

AHel
21. 8. 2023 • 08:48

Myslím, že to nemá zapotřebí, je mi lito jejich kluků. Ty chtějí mít maminku jen pro sebe. Myslím, že toto dělají jen ***, nebo mladé holky, který teprve zrají, nemají hotový morální ani mravní profil, to snad paní Krainová už je dál. Pro mě zklamání v tomto směru a to veliké, holt peníze jsou peníze... vydělané tímto způsobem je šokézní a smutné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.