Agáta se pustila do Krainové: Úchylky trochu upozadit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Agáta se pustila do Krainové: Úchylky trochu upozadit

Agáta Hanychová a Simona Krainová
Agáta Hanychová a Simona Krainová (Foto Blesk - Ladislav Křivan)

Mezi oběma kráskami rozhodně nepanují příliš vřelé vztahy od doby, co se vystřídaly v ložnici hokejisty Jiřího Hudlera. Ten si střihnul krátký románek nejprve s Agátou Hanychovou (38) a pak se Simonou Krainovou (50). Nit na sobě nenechají suchou ale ani po letech, kdy už mají obě svoje životy. 

Hanychová totiž ve svém živém vstupu na Instagramu okomentovala dění na Miss Czech Republic, kterou navštívila se svým partnerem Jaromírem Soukupem (54). Akci Taťáně Makarenko patřičně vychválila, to se však netýká Simony, která dostala pořádnou sprchu. 

Rozesmátá Krainová na Miss: Mám větší srdce nebo prsa?

Video se připravuje ...

„Já si myslím, že některý ženy dlouho nikde nebyly, a tak se přišly ukázat. A když jim to dělá dobře, tak proti tomu nic nemám. Ale myslím si, že Miss má být o oslavách krásy těch soutěžících. Ne tam předvádět svoje tělo. A mělo by se to respektovat a svoje úchylky trošku upozadit. To je jako když se jdete podívat na fotbalový zápas, tak taky jim tam nelezete na hřiště,“ nešetřila kritikou Aguš, která narážela na Simony velmi odvážný model, který sotva zakrýval při troše štěstí a z dobrého úhlu snad jen bradavky. 

Sestra Krainové Yvonna Maléřová: Na stará kolena modelkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.