Stopka od Hanychové: Jde o malou Rozárku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Stopka od Hanychové: Jde o malou Rozárku

Agáta omezuje účet
Agáta omezuje účet (instagram)

Agáta Hanychová (37) se už před několika lety zařadila mezi úspěšné influencery. Na svém instagramovém profilu má 333 tisíc sledujících, pro které tvoří pravidelný obsah. Oblíbené jsou zejména její živáky, kdy odpovídá na otázky při vaření anebo líčení. Teď se ale pozornost stáčí zejména k novorozené Rozárce a právě i kvůli tomu Agáta udělala velkou změnu.

Hanychová se už před časem vyjádřila, že malou Rozárku, kterou porodila Jaromíru Soukupovi (54) před necelými dvěma týdny, nehodlá skrývat, na všech fotkách, které do té doby publikovala, ale děvčátku není vidět do tváře. Citlivý obsah chce zpřístupnit jen svým sledujícím. 

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

Na začátku týdne sdílela Hanychová fotku, jak malou Rozárku chová, a připsala k ní: „Od zítra bude profil jen pro ty, kteří mě sledují:) tzv. pro moje holčičky a teda i těch pár mužů, co zbylo.“ 

Agáta se rozhodla zamknout si účet

Její rozhodnutí se mezi sledujícími setkalo s úspěchem. „Já se divím že jste to neudělala dřív. Lidi jsou fakt zlí a hlavně závistiví,“ podpořila ji například jedna z fanynek, která patrně byla i svědkem nepřejícných poznámek při posledním živém vysílání. 

Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená! Co říká o Soukupovi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.