Hanychové poprvé: Sice to stojí víc peněz, ale prý je to dobré | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychové poprvé: Sice to stojí víc peněz, ale prý je to dobré

Agáta a Jaromír se radují z malé holčičky.
Agáta a Jaromír se radují z malé holčičky. (archiv Blesku)

Agáta Hanychová (37) se po úterním porodu dcery Rozárky stala už trojnásobnou matkou. „Tentokrát to byl nejrychlejší porod, za šest hodin bylo hotovo,“ prozradila sama Agáta, která včera dopoledne opustila brány porodnice. Ovšem brzy se tam prý vrátí...

„Zjistila jsem, že miluji rodit. Na sále jsem pronesla, že se tam zase vrátím. Sestřička řekla, že jsem první, co oznámila čtvrté dítě hned na porodním sále,“ vyprávěla modelka poté, co přivedla na svět Rozárku s tím, že si poprvé nechala odebrat pupečníkovou krev. „Sice to stojí víc peněz, ale prý je to dobré. Ta pupečníková krev by v budoucnu mohla Róze pomoct, případně i jejím sourozencům,“ vysvětlila. Také prozradila, že se jí mateřské mléko spustilo až dva dny po porodu a doslova ho ze sebe musela vymáčknout.

Hanychová o Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Video se připravuje ...

Teď už miminko kojí po třech hodinách bez nejmenších potíží. S propuštěním domů však nešlo vše hladce. „Není to ale kvůli tomu, že by byly nějaké komplikace se mnou. Róza trochu zežloutla. Není to nic hrozného, to se takto malým dětem stává celkem běžně. Já jsem taky měla novorozeneckou žloutenku. Podle mámy hroznou,“ svěřila se Hanychová v živém vysílání na Instagramu při čekání na výsledky vyšetření ohledně žloutenky. Nakonec však vše dobře dopopadlo a Jaromír Soukup si mohl včera dopoledne své holky odvézt domů.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.