Soukup s Vémolou na ostří nože: Schyluje se k bitce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukup s Vémolou na ostří nože: Schyluje se k bitce!

Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup v jednom ze svých pořadů.
Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup v jednom ze svých pořadů. (Reprofoto TV Barrandov)

Letošní rok se pro MMA zápasníka Karlose Vémolu (37) nese v obzvláště bojovém duchu. Čekají ho důležité, diváky velmi žádané zápasy, po nichž si může napravit reputaci a dokázat, že na české i slovenské scéně nemá konkurenci. Nyní se ale možná „Terminátorovi“ postaví do cesty někdo, koho by proti sobě nečekal…

Nedávný souboj influencerů s názvem Clash of the Stars zaujal i ty známé tváře, které by v publiku čekal málokdo. Souboje zdánlivých i skutečných rivalů české showbyznysové scény si tentokrát nenechal ujít ani Karlos Vémola, který působí v o několik tříd vyšší lize Oktagon MMA, nebo mediální magnát Jaromír Soukup (54), jehož se pořadatelé nemohli nezeptat na jeho zkušenosti s tímto nevyzpytatelným sportem. O majiteli TV Barrandov je totiž všeobecně známo, že je mužem skrytých talentů, mezi něž patří i box. Dovedl by si poradit i se soupeři v ringu Clash of the Stars? „Asi jo, asi bych se ještě dokázal připravit, ale jen v klasickém boxu, ne v MMA nebo K1,“ konstatoval skromně Jaromír Soukup.

Pokud by ale do klece vůbec vstoupil, rád by šel do souboje proti profesionálovi. Ačkoli si někteří chodí do ringu vyřizovat účty spojené s veskrz mediálními tahanicemi, Jaromírovi Soukupovi souboj v podobném duchu nic neříká. Zaměřil by se spíše na více osobní cíle týkající se vlastního talentu a – podařilo-li by se mu nad soupeřem zvítězit – určitě i ega. „Když už bych měl jít do ringu, tak by to musel být nějaký zajímavý soupeř, nějaké áčko,“ cituje majitele a moderátora TV Barrandov v jedné osobě web eXtra.cz.

Lela rázně o Vémolovi: Divím se, jak to dávám!

Video se připravuje ...

Oním áčkem myslí právě českého Terminátora. „Karlos Vémola je můj kamarád, klidně bychom si to dali… Ale v boxu! Ne v MMA!“ uvedl Soukup na pravou míru své potenciální podmínky pro zápas. Sám Vémola má letos co do zápasů v Oktagonu velmi nabitý program. Zanedlouho jej čeká odveta s Patrikem Kinclem (33) a koncem roku se fanoušci MMA dočkají pokračování Zápasu století, během něhož se po 4 letech střetne s Attilou Véghem (37), jenž ho během prvního utkání po dvou minutách knokautoval. Zda by byl Jaromír Soukup pro tohoto bijce pořádnou výzvou, je zatím ve hvězdách.

Kincla chci ukončit dřív, říká Vémola. Terminátor se chystá na odvetu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
2. 4. 2023 • 19:26

Mám dojem,že kdyby si Vémola kýchl ,tak že křivonožka lítá s holubama...

Eva Korotvičková
1. 4. 2023 • 23:55

Agáto,pozor chce ti zabít ženicha.

Marta Kubíková
1. 4. 2023 • 21:11

No, svým způsobem jsou to hlupáci oba. Ale, kdyby Soukup dostal pár dělovek, do té své nevymáchané huby, tak, by to bylo OK.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.