Nad Vémolovou Lelou se stahují mračna! ŠUŠKÁ SE O KONCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nad Vémolovou Lelou se stahují mračna! ŠUŠKÁ SE O KONCI

Lela a Karlos Vémolovi
Lela a Karlos Vémolovi (M. Pátek. D. Kundrát)

Manželka MMA bijce Karlose Vémoly (37) Lela Ceterová (33) už několik měsíců moderuje svůj vlastní pořad s názvem Lela Show na televizi Barrandov. Sledovanost je ale údajně dost mizerná a podle tajného zdroje webu Expres.cz bude pořad brzy stažen z vysílání!

Lela Show je v překladu takový dámský dýchánek, kde ženy probírají nejnovější drby. Lela si do svého pořadu zatím zvala většinou své kamarádky, jako byla například influencerka Týnuš Třešničková, Dominika Myslivcová a další. Očividně jí dělá problém sehnat si nové hosty, jelikož do jejího horkého křesla nedávno usedl i její manžel Karlos a taky kolegyně Agáta Hanychová.

Lela se na party svůdně vlnila

Video se připravuje ...

Nejen, že sledovanost pořadu je bídná, ale na portálu ČSFD je dokonce Lela Show ohodnocena jen smutnými 3 %. „Vysílání má být brzy pozastaveno,“ prozradil tajný zdroj webu Expres.cz. Majitel televize Jaromír Soukup ale něco takového popírá. „Tak o tom skutečně nevím. S natáčením dalších dílů počítáme,“ prozradil Jaromír již zmíněnému webu. Uvidíme, jak se celá situace nakonec vyvrbí. 

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
19. 3. 2023 • 23:02

O těchto pořadech mám své mínění, načesat moderátorku, která si potom povídá s kamarádkami případně hosty není nic lákavého. Párkrát jsem se podívala, ale tu zoufalost jsem nevydržela. Moderátorky typu Adély Vinczeové to prostě nejsou a nebudou. Ta je nejen inteligentní a sympatická, hlavně na sebe neipozorňuje.

miroslava13
19. 3. 2023 • 11:35

stupidní paní, stupidní hosté. kdo by na to koukal. To musí být Soukup hodně zoufalý, když nasadí takový kalibr!!! Stokrát horší než Hanychová a její holčičky. Divím se že je u nás možné, aby si kdekdo koupil televizi a vysílal kdejaké slátaniny.!!! Hnus.

Marta Kubíková
18. 3. 2023 • 19:57

Jen idiot může sledovat takový přihlouplý pořad, potažmo celou TV Barrandov.

hejhej
18. 3. 2023 • 17:00

Ona s tou kačeří hubou je odpudivá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.