Hanychové první foto po porodu a neshody se Soukupem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hanychové první foto po porodu a neshody se Soukupem?

Agáta po 6 hodinovém »trápení«: Šokující slova přímo na sále!
Agáta po 6 hodinovém »trápení«: Šokující slova přímo na sále! (instagram)

Jsou rodiči teprve pár dní, ale na některých otázkách ohledně malé Rozárky se neshodnou už nyní. Oba narození své dcery věnovali dostatek mediálního prostoru, Agáta Hanychová (37) sdílela foky ještě ze sálu na Instagramu, zatímco Jaromír Soukup (54) o ní promluvil ve vysílání televize Barrandov. Soukup je však skoupý na slovo a nechce zacházet do detailů.

Narození Rozárky veřejnost zajímá, někdy až moc a dožaduje se pikantností ohledně prvních niterních pocitů Jaromíra  nebo délky porodu. Na to však Soukup odpovídat nebude, až moc se to dotýká jeho soukromí.

„Je to pravda, Agáta mi dala dceru. To byla událost dnešního týdne, všichni to rozebírali,“ okomentoval narození dcery stroze Soukup. Neopomněl svou partnerku několikrát pochválit za statečnost. 

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

Agáta ale, zdá se, velký problém s poskytováním informací nemá. Na Instagramu sdílela videa ještě ze sálu. V jednom z posledních živáků však slíbila, že Rozárku ukáže. 

Zatím své fanoušky počestovala alespoň první fotkou svéhpo těla 6 dní po porodu. 

Agáta 6 dní po porodu
„Jen pro silné povahy. Přibrala jsem z 60 kg na 77 kg a vím, že mě máte radi, protože ukazuju realitu… takže s kůží na trh a jdeme pomalu na to. Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzlin a začnu se pomalu hýbat," připsala si pod snímek. Nutno ale dodat, že vypadá skvěle!

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.