Naplnily se Agátiny obavy? Jde o Miu a Kryšpína | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naplnily se Agátiny obavy? Jde o Miu a Kryšpína

Agáta si musela píchat injekce do břicha.
Agáta si musela píchat injekce do břicha. (Jan Tůma, instagram)

Podobně jako tomu bylo u dcery Mii, ani v případě novorozené dcery Rozárky modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) nespěchá s odhalením její tváře. Svůj instagramový profil navíc zpřístupnila pouze opravdovým fanouškům a takzvaným »čumilům« dala stopku. Co však odhaluje těm, kteří přístup na Agátin profil mají?

Již týden je Agáta trojnásobnou maminkou a třetí mateřství si podle veškerých informací i fotek zatím, i přes lehké poporodní komplikace spojené s otoky, užívá. Dcera herečky Veroniky Žilkové (61) málokdy ukáže slabost a jiné než pozitivní emoce, tentokrát však svým věrným sledujícím přiznala velké obavy, které ji do posledních chvil trápily.

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

„Sestry, bála jsem se žárlení, ale úplně zbytečně. Největší lásky,“ oddychla si Agáta hned poté, co oba straší sourozenci malé Rozárky, Kryšpín a Mia, ukázali, jakou mají ze sestřičky radost, a zřejmě i pochopili, že se teď část pozornosti přenese na ni.

Mimo to si ale Agáta nemůže první týden po porodu vynachválit. Velkou oporu má v partnerovi a otci Rozárky Jaromíru Soukupovi (54). Ten své holky obletuje, co to jde. „Jaromír se o nás krásně stará, mám tu vývary i maso,“ cituje nadšenou Agátu server eXtra.cz. Ódy pěje na svou partnerku i mediální magnát, jenž neskrývá velký obdiv a lásku.

Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné?

Video se připravuje ...

„Byla hrozně statečná. Statečná ženská,“ prozradil ve svém pořadu VIP svět Speciál. Jaromír Soukup se díky Agátě stal trojnásobným otcem. Ze vztahu s bývalou ženou Monikou má již dvě dospělé děti, dceru Natálii a syna Lukáše.



Přečtěte si
illenne
2. 5. 2023 • 10:36

Přesně, jak píšete. Asi ji vnímá statečnou, že si nechala píchnout epidurál, teda porod, který se s epidurálem dá zvládnout bez velkých bolestí. Já jsem rodila normálně, přestože u první dcery byl nutný akutní císařský řez. Statečné jsou jiné ženy, které mají spoustu starostí a ne zajištěná Agáta.

Květoslava Velanova
21. 4. 2023 • 03:27

Pane Soukup, proboha, v čem byla Agáta statečná? Úděl ženy je, aby rodilá děti. Když to řeknu lidově , za což se omlouvám : když to šlo tam, musí to jít i ven. Někdy je to holt lehčí, někdy těžší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.