Soukup šokuje o Babišovi: Operace mozku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soukup šokuje o Babišovi: Operace mozku?

Jaromír Soukup s Andrejem Babišem
Jaromír Soukup s Andrejem Babišem (Twitter TV Barrandov)

Druhé kolo přímé volby prezidenta se nezadržitelně blíží a ruku v ruce s termínem sílí i debaty o preferencích kandidátů na sociálních sítích. Do těch se ráda zapojují i veřejně známá jména, věčně uštěpačného Jaromíra Soukupa (53) nevyjímaje. 

Ten se ostře obul do Andreje Babiše (68) a svým výrokem, že bývalý premiér patrně podstoupil operaci mozku si získal na svou stranu mnoho jeho odpůrců. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...

„Já bych byl pro, aby se zrušily pondělky. Zvlášť když musíte mít dopoledne dvacet schůzek a odpoledne točit o prezidentský debatě Babiše, pravděpodobně po lobotomii, nebo já nevim. Já jsem se na to teď díval a jde mi z toho hlava kolem,“ vyjádřil ve videu na Instagramu svoje podezření, že Babiš prodělal jednu z nejkontroverznějších lékařských metod v dějinách lidstva, která spočívá v přerušení nervů mezi čelními laloky a limbickým systémem. 

Na druhou stranu - Babiš má mezi osobnostmi české populární scény i silnou podporu. Mezi jeho příznivce patří podle Fora24 například Jakub Prachař, Veronika Žilková, či Marie Rottrová, ve včerejších televizních novinách mu vyjádřil podporu například Roman Skamene

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 1. 2023 • 21:36

aviny, dejte pokoj s tímhle paskvilem zeleným! Kam se cpe, když ničemu nerozumí? !

Mirka2112
26. 1. 2023 • 05:04

Agáta se nechala oplodnit, ještě se dítě nenarodilo, už hledá chůvu. Po šestinedělí, jestli to nebude dřív bude vymetat bary, chůva bude hlídat, Soukup bude sledovat, jak se mu řítí Barrandov. Už nyní vysílá pořád do kola reklamy a Nebezpečné vztahy .Zve si tam lidi, které jen uráží, nepustí je ke slovu...Něco odporného!!

Mirka2112
26. 1. 2023 • 04:54

Ať si nechá Soukup vyoperovat mozek, jestli vůbec nějaký má....
To, co předvádí, je hnusárna v přímém přenosu.!!!!
Dělá ze sebe chytráka, opak je pravdou!!
Agáta mu ještě ukáže! Presto, že Agátu, ani její famílii vůbec nemusím, přeji mu to!!
Je mi ze Soukupa na zvracení....

Uživatel_5587136
26. 1. 2023 • 01:26

Soukupe, Soukupe... Že chceš jako padesátník v noci přebalovat řvoucího kojence, řešit všelijaký povinný registrace na pojišťovně, u pediatra, povinná předškolní docházka, povinná školní docházka apod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.