DRSNÝ ORTEL: Žilkové už došla se Soukupem trpělivost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

DRSNÝ ORTEL: Žilkové už došla se Soukupem trpělivost!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (archiv)

Když už si herečka Veronika Žilková (61) myslela, že alespoň pro jednou bude se svým zeťem vycházet, přišlo zklamání. Mediální magnát Jaromír Soukup (53) totiž svou tchýni veřejně zesměšnil a označil ji za „rozzuřenou bývalou manželku“.

Jaromír je známý tím, že si nebere servítky. Své názory prezentuje veřejně ve své televizi a také v několika svých pořadech. Nedávno to ale možná trochu přepískl, vyjádřil se totiž k rozvodu Veroniky Žilkové a Martina Stropnického. „On je sexidol mých vrstevnic a jejich maminek," pochválil Jaromír politika, který se s Žilkovou rozešel přes e-mail.

Veronika Žilková a Pavel Vítek: Promluvili o svém vztahu!

Video se připravuje ...

„Mezi jeho partnerky patřila Veronika Žilková. U něj neskončil průserem politický, ale soukromý život. To by člověk nevěřil, jak soukromý život může těžce poškodit kariéru nadějného politika - respektive rozzuřená bývalá manželka," šokoval Soukup. Veronika se k jeho slovům nejdříve nechtěla vyjadřovat, ale nakonec jí to nedalo.

„Veronika Žilková se veřejně distancuje od názorových vyjádření TV Barrandov. Televizi nesleduje a odmítá komentovat útoky televize Barrandov na kohokoliv,“ došlo do redakce eXtra.cz od Veroniky Žilkové. Zdá se, že se zeťákem skončila a nechce s ním mít nic společného. Na nepěkné vztahy s partnery své nejstarší dcery je však zvyklá, takže to pro ni není nic nového.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.