Drama v divadle! Žilková popsala kolaps před představením | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drama v divadle! Žilková popsala kolaps před představením

Oblíbená herečka, Veronika Žilková (60), má za sebou krušné chvíle. Před derniérou divadelní hry Mnoho povyku pro nic totiž musela zasahovat záchranka. Důvodem byla náhlá nevolnost.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
20. 11. 2022 21:50

Ona chce pro dceru střídavou péči! To je věta...co chce ale dcera a její otec, to se neví. Pokud je otec proti, tak proč to hrotí, bude posílat dceru v pubertě do nepřátelského prostředí, vždyť jí to zničí, nešťastní budou všichni, to je přes čáru. Pokud na koně nemají, tak toho musí nechat, to je přeci jasné. Nebyla by první ani poslední paní Žilková, která by po rozvodu, měla hlouběji do kapsy....to se stává. Nechce se mi věřit, že pro peníze je schopna udělat cokoliv. Takže další adeptka na shánění milionáře, to je smutné, co v té rodině se děje. Na koně se bude chodit jen koukat a o víkendech bude chodit na brigády, jako většina jejich vrstevnic, do života jí to přijde vhod, bude si všeho vážit. Ještě si pamatuji, jak jí paní žilková skorou nahou ukazovala jako loutku ve Varech, podle výrazu dcery jí to možná bylo i nepříjemné. Myslete hlavou, přeji hodně štěstí.

amba
18. 11. 2022 15:57

koně zaplatí ten co si ho objednal že jo Dádo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.