Stěr jak hrom! Žilková práskla tajnůstku Stropnického | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stěr jak hrom! Žilková prozradila tajnůstku Stropnického

Veronika Žilková na poslední dovolené, krátce po ní od ní manžel Martin Stropnický odešel.
Veronika Žilková na poslední dovolené, krátce po ní od ní manžel Martin Stropnický odešel. (repro foto FTV Prima)

Umí si to načasovat... Né, že ne. Veronika Žilková (61) přesně ví, kdy se hodí vytasit drápky a vyšvihnout parádní odvetu za zpackaná léta. Na nevěrného manžela Martina Stropnického (65), který proslul nejen jako velvyslavec v Izraeli, ale i jako člověk, který se po 18ti letech rád rozchází emailem, práskla bombu!

Před soudem se moc lhát nedá, a tak vyšlo najevo i to, kolik si bývalý herec Stropnický skutečně vydělá. Nutno uznat, že Veronika musela mít pořádnou kuráž na to odtajnit i tak důvěrné informace, nicméně - stalo se. Shodou okolností bohužel těsně před tím, že vyšlo najevo, že Stropnický kandiduje na post prezidenta. 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

„Jak jsem se u soudu o výživné naší dcery Korduly dozvěděla – do té doby to pro mě bylo utajené – jako velvyslanec bere 480 tisíc korun měsíčně. To je vysoký plat,“ propálila Žilková stále ještě manžela Stropnického pro eXtra.cz. 

Neopomněla také podotknout, že porušuje i svou funkci. „Stropnický porušil jakýsi služební diplomatický zákon. Jeden z bodů zní, že člen diplomatické mise si nesmí z bezpečnostních důvodů začít žádný bližší poměr se svým spolupracovníkem. On se v šedesáti letech zamiloval do mladé ambiciózní dívky, což se stává, srdci neporušíš. Ale v tu chvíli měl odstoupit ze svého postu, což mu doporučovali i bývalí dva exministři zahraničních věcí,“ nasadila případným voličům červíčka do hlavy. 

Veronika Žilková: Agátu jsem jako dítě odstrkovala! Kvůli komu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Georgi Kelly
14. 11. 2022 • 14:41

@Dianthos
No, Ty ocividne patris do stejne party jak Verca. Presne to, co pises ze Ti na ni vadi, delas ted sam. Ocernujes osobu, ktera nema Tvoje sympatie.
Mne je na bliti jenom z jedne veci, a to je temer pul milionovej plat pana Stropnickeho. I polovina toho co ted dostava by byla moc. Jak k tomu prijdou tezce pracujici lidi? V cem je tak markantni rozdil, ze politici, sportovci, herci, apod. berou 10x tolik, co jini pracujici? Vzdyt napr. bez popelaru, rezniku, pekaru, elektrikaru, instalateru, obuvniku, svadlen a prodavacek by nemeli co na sebe a brzo by chcipli hlady, ve spine a smradu. Kdezto obycejny lidi by se bez politiky, filmu a sportovnich utkani v pohode obesli. Tak proc jsou tak precenovani? Za co? Z jakyho duvodu???
To mi vysvetli, namisto plivani jedu na jednu zivotem porazenou pani.

Dianthos
3. 11. 2022 • 13:19

Děs! Už tu Žilkovou nemohu ani vidět. Jak zlá a zákeřná ta žena dokáže být!!! 20.10., těsně před kandidaturami na prezidenta, řekla v CNN Prima, že Stropnický šel proti Babišovi a chtěl vyvolat rozkol v ANO! A po ní údajně chtěl podporu. Vychválila Babiše jako úžasného člověka a na Stropnického nakydala hnoje za jeho údajné neférové jednání.
Je toto vůbec možné??
Neměl by to už někdo řešit, aby se tato ukvákaná, primitivní slepice, nemohla plést do státnických záležitostí a dělat ostudu naší diplomacii??
A také by jí, při její stupiditě, mohlo dojít, že se snaží zlikvidovat otce své dcery, po kterém přece chce, aby se o ní staral ve střídavé péči... nebo ne? Jistěže ne. Chce jenom, aby ho pošpinila jako špatného otce, který dává přednost kariéře a přítelkyni před svou dcerou.
Opravdu už jí, prosím vás, nikam neobsazujte, zvedá se mi, při pohledu na ní, žaludek!!!

Dianthos
3. 11. 2022 • 11:38

Navíc dívka je o dva roky starší, než postižený syn, který vyžadoval péči. V době, kdy si jí vybrala, jí bylo 10 let! Agátě 12. Takže si vlastně vzala do péče chůvičku. Jejímu bratrovi bylo 6 let. Takže děti, které již nevyžadují takovou péči. Zařadily se do smečky.
Když bylo Markétě 19 let, Žilková o ní hovořila jako o parťákovi a nejlepším šoférovi, který rozváží členy rodiny, kam je potřeba. Zatímco Agáta flámovala a hrála si na českou Paris Hilton.
Takže kdo se může divit, že služtička v okamžiku, kdy její mladší bratr dosáhl plnoletosti, opustila tuto rodinu navždy? Bratr pak, po letech, navázal opětovné vztahy, ale ona ne. Proč jí nechyběli "sourozenci"? Třeba Kordula, kterou jistě vychovávala odmalička?
Život v té rodině asi nebyl o domácím štěstí a lásce.

Dianthos
3. 11. 2022 • 10:05

Kdo tu opěvujete Veroniku, že si vzala obětavě děti do pěstounské péče, zřejmě nevíte, proč to udělala. Bylo to kupčení s Bohem.
Když porodila svého postiženého syna a hrozilo, že zemře, slíbila Bohu, že když přežije, vezme si z dětského domova jedno opuštěné dítě. To tedy udělala. Kdyby ne, Bůh by se zřejmě zlobil a to její dítě jí vzal.
Chtěla si vzít jednu holčičku, ale když měla bratra, vzala si děti obě. Kvůli penězům to jistě nedělala.
A jak byly děti šťastné v domově, který jim poskytla, s Žilkové vlastními dětmi, o tom vypovídá to, že dívka s rodinou neudržuje žádné vztahy a chlapec přišel až když měl těhotnou přítelkyni a neměl žádné zázemí. Žilková je pak nechala nějakou dobu bydlet u ní v domečku.

Dianthos
3. 11. 2022 • 09:49

Tehdy ta rodina ještě neopanovala bulvár ve smyslu likvidace bývalých partnerů. Nemohl očekávat, co se z těch žen stane.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.