Soukup o mámě Hanychové: Do toho si od Žilkové mluvit nenechá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soukup o mámě Hanychové: Do toho si od Žilkové mluvit nenechá

Veronika Žilková je z těhotenství Agáty nadšená. Soukupa má moc ráda.
Veronika Žilková je z těhotenství Agáty nadšená. Soukupa má moc ráda. (archiv Blesku)

Mediální magnát Jaromír Soukup (53) rád dává najevo své názory, ale o některých věcech by měl možná raději mlčet. Až příliš opěvuje velvyslance Martina Stropnického (65), přitom ví, že jeho skoro-tchyně Veronika Žilková (60) mu stále neodpustila nevěru a vztahy v rodině jsou kvůli tomu velmi napjaté.

Letos v létě poslal Martin Stropnický Veronice Žilkové e-mail, ve kterém stálo, že už ji nemiluje a chce se s ní rozejít. Poté vyšlo najevo, že si v Izraeli začal románek se svou o 35 let mladší podřízenou. O všech těchto událostech Jaromír Soukup samozřejmě ví, ale na svou tchýni příliš ohledy nebere. Stropnického neustále vychvaluje a podle jeho slov by byl prý i skvělým prezidentem!

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

„Já Veroniku Žilkovou nijak zvlášť dobře neznám, se přiznám. Teda trochu ji samozřejmě znám, je to milá paní. Ale takhle, do politiky mi mluvit nemůže," pronesl Soukup ve svém pořadu VIP svět speciál. Podle něj by měl Martin kandidovat na post prezidenta, a aby toho nebylo málo, Soukup by se o místo hlavy státu chtěl porvat taky.

„Mimochodem, tak jako uvažuju, že bych to opravdu zkusil. To by bylo dobrý. Uznejte, že souboj Stropnický - Soukup by byl hodně sledovanej. Já si opravdu myslím, že Stropnický by byl dobrý kandidát na prezidenta. A když on, tak já taky," šokoval Jaromír. Ani jeden z nich zatím oficiální kandidaturu neoznámil, zatím to tedy vypadá, že vše zůstane jen u prázdných slov.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.