Stěr jak hrom! Žilková prozradila tajnůstku Stropnického | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stěr jak hrom! Žilková prozradila tajnůstku Stropnického

Umí si to načasovat... Né, že ne. Veronika Žilková (61) přesně ví, kdy se hodí vytasit drápky a vyšvihnout parádní odvetu za zpackaná léta. Na nevěrného manžela Martina Stropnického (65), který proslul nejen jako velvyslavec v Izraeli, ale i jako člověk, který se po 18ti letech rád rozchází emailem, práskla bombu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
03. 11. 2022 13:19

Děs! Už tu Žilkovou nemohu ani vidět. Jak zlá a zákeřná ta žena dokáže být!!! 20.10., těsně před kandidaturami na prezidenta, řekla v CNN Prima, že Stropnický šel proti Babišovi a chtěl vyvolat rozkol v ANO! A po ní údajně chtěl podporu. Vychválila Babiše jako úžasného člověka a na Stropnického nakydala hnoje za jeho údajné neférové jednání.
Je toto vůbec možné??
Neměl by to už někdo řešit, aby se tato ukvákaná, primitivní slepice, nemohla plést do státnických záležitostí a dělat ostudu naší diplomacii??
A také by jí, při její stupiditě, mohlo dojít, že se snaží zlikvidovat otce své dcery, po kterém přece chce, aby se o ní staral ve střídavé péči... nebo ne? Jistěže ne. Chce jenom, aby ho pošpinila jako špatného otce, který dává přednost kariéře a přítelkyni před svou dcerou.
Opravdu už jí, prosím vás, nikam neobsazujte, zvedá se mi, při pohledu na ní, žaludek!!!

Georgi Kelly
14. 11. 2022 14:41

@Dianthos
No, Ty ocividne patris do stejne party jak Verca. Presne to, co pises ze Ti na ni vadi, delas ted sam. Ocernujes osobu, ktera nema Tvoje sympatie.
Mne je na bliti jenom z jedne veci, a to je temer pul milionovej plat pana Stropnickeho. I polovina toho co ted dostava by byla moc. Jak k tomu prijdou tezce pracujici lidi? V cem je tak markantni rozdil, ze politici, sportovci, herci, apod. berou 10x tolik, co jini pracujici? Vzdyt napr. bez popelaru, rezniku, pekaru, elektrikaru, instalateru, obuvniku, svadlen a prodavacek by nemeli co na sebe a brzo by chcipli hlady, ve spine a smradu. Kdezto obycejny lidi by se bez politiky, filmu a sportovnich utkani v pohode obesli. Tak proc jsou tak precenovani? Za co? Z jakyho duvodu???
To mi vysvetli, namisto plivani jedu na jednu zivotem porazenou pani.

Dianthos
03. 11. 2022 10:05

Kdo tu opěvujete Veroniku, že si vzala obětavě děti do pěstounské péče, zřejmě nevíte, proč to udělala. Bylo to kupčení s Bohem.
Když porodila svého postiženého syna a hrozilo, že zemře, slíbila Bohu, že když přežije, vezme si z dětského domova jedno opuštěné dítě. To tedy udělala. Kdyby ne, Bůh by se zřejmě zlobil a to její dítě jí vzal.
Chtěla si vzít jednu holčičku, ale když měla bratra, vzala si děti obě. Kvůli penězům to jistě nedělala.
A jak byly děti šťastné v domově, který jim poskytla, s Žilkové vlastními dětmi, o tom vypovídá to, že dívka s rodinou neudržuje žádné vztahy a chlapec přišel až když měl těhotnou přítelkyni a neměl žádné zázemí. Žilková je pak nechala nějakou dobu bydlet u ní v domečku.

Dianthos
03. 11. 2022 11:38

Navíc dívka je o dva roky starší, než postižený syn, který vyžadoval péči. V době, kdy si jí vybrala, jí bylo 10 let! Agátě 12. Takže si vlastně vzala do péče chůvičku. Jejímu bratrovi bylo 6 let. Takže děti, které již nevyžadují takovou péči. Zařadily se do smečky.
Když bylo Markétě 19 let, Žilková o ní hovořila jako o parťákovi a nejlepším šoférovi, který rozváží členy rodiny, kam je potřeba. Zatímco Agáta flámovala a hrála si na českou Paris Hilton.
Takže kdo se může divit, že služtička v okamžiku, kdy její mladší bratr dosáhl plnoletosti, opustila tuto rodinu navždy? Bratr pak, po letech, navázal opětovné vztahy, ale ona ne. Proč jí nechyběli "sourozenci"? Třeba Kordula, kterou jistě vychovávala odmalička?
Život v té rodině asi nebyl o domácím štěstí a lásce.

lekno
02. 11. 2022 10:23

Dracenka : neměli by jste nazývat závistivci diskutujících, kteří neschvalují, jak se chová v poslední době Veronika Ž., případně její dcera. Mně osobně je lhostejné, jestli bude mít nějaká Agáta milionáře, nebo ne. Přišlo mi jen zábavné vidět, co s ním vyvádí, protože to směšné bylo.. Také tu tragikomedii, jak obvykle fungují dnešní muži, když se na ně zaměří nějaká zkušená „slunečnice“. Pokud chci - napíšu si k tomu své. Ale už mě téma o té dvojici přestalo bavit. Nuda, škoda času..
Lidé, kteří zde v diskusi nesympatizují s jednáním Veroniky Ž. vůči jejímu manželovi – nemusí být kvůli tomu závistiví. Mají právo na svůj názor a vy nejste osoba, která jim bude rozkazovat, co si mají myslet.. Ohledně pěstounské péče, byla to její placená práce. Dělat placenou chůvu – to ještě nezaručuje dobrého hodnotného člověka. A bylo info v bulváru, že dotyčná dívka v pěst. péči u nich v domácnosti musela řádně makat, zřejmě něco jako domácí služka - odešla od nich, jakmile mohla. Ohledně story s novým přítelem Veroniky – vydlabaná budete asi vy, když si myslíte, že je v pořádku, aby se manžel, který žije v jednom bydle s manželkou – válel s jinou ženskou. Proč se nerozvede hrdina, když mu manželský vztah nevyhovuje ? Ubohost..

Dracenka
02. 11. 2022 02:27

Přečtěte si jak Stropnický opouštěl předchozí vztahy, on je srab. Komentáře, kdo by vydržel s Veronikou jsou ubohé. Uvědomte si, že tato ač křehká žena, vychovala 5 dětí, nebyla natolik sobecká, šla do adopce. Pořád řešíte Agátu a Soukupa. Lidi, přestaňte závidět 😀 Každá máma by viděla ráda svoji dceru po boku milionáře. To, že je někdo kontroverzní, přímočarý, neznamená, že musí být špatný.
A ta story s novým přítelem Veroniky, ahaaa,ona jeho žena vůbec nevěděla, že má jinou, tak ta musí být dost vydlabaná nebo ji byl ten chlap úplně jedno. Pak je tedy v pořádku, že šel.

fany22
02. 11. 2022 08:59

Ale o to tady přece vůbec nejde, jak Stropnický opouštěl. To už bylo komentováno stokrát, a mnozí chápou. Ani o to, kolik měl v životě partnerek. Veronika taky není zrovna příklad dokonalé, monogamní a submisivní ženy. Není třeba uvádět příklady, ani o to tady přece nejde.
Jde o to, co vyvádí od rozchodu. ( Březen?) Co pronáší do médií, jak tu uraženost nemůže zvládnout, jak je mstivá, zlomyslná, jedovatá. A hlavně, že to konce nebere.
Viděl/a jste, že by jiné ženy dávaly ukřivděná a útočná vyjádření jak na běžícím pásu? (Já snad jen jednou.)
A že by se snažily bývalému muži zničit další kariéru? Zřejmě jste to video neviděl/a. Ta pomstychtivost a až zákeřnost z toho opravdu čiší.
A o tom ten článek je.
Jinak Veronika vychovala čtyři děti své a dvě neadoptovala, ale vzala si je do pěstounské péče. I to je jistě krásné. A taky je, myslím, dobrá herečka.
Ale hodně se jí daří na sklonku kariéry všechno dobré rozmetat.

Alva
01. 11. 2022 17:28

Uzivatel53..... přesně.

uschi
31. 10. 2022 15:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Sýkorka Borka
31. 10. 2022 14:42

Tento a prezident? Nevie si ukočírovať vietor v guliach a chce byť na čele štátu?

Marta Kubíková
31. 10. 2022 11:14

Co jiného se dá od této ubohé trhovkyně čekat?
Pomlouvat, to jí jde fakt skvěle.

miroslava13
31. 10. 2022 10:38

když má tak vysoký plat, bude mít Kordula vysoké alimenty. Na jejím místě bych dloooouho studovala!!!!!

laskava
31. 10. 2022 09:59

To tedy máme "celebrity". Kdyby aspoň mlčeli.

Uživatel_5348500
31. 10. 2022 09:15

Ani se Žilkové nedivím, že má na Strop.vztek, tak, jak on se zachoval, tak se nejedná, je to zbabělé a podlé.Když s herečkou má dítě, měl by se o něj starat, nějaké alimenty to nenahradí, i když budou značně vysoké díky jeho příjmu.Jednoduše- jeho jednání je divné a ani nepochopil, že mladá milenka ho má jen pro peníze a aby se dostala na co nejvyšší prac.post,stejně se na něj pak vykašle,co se starým a ošklivým chlapem?On si potřebuje ještě dokazovat něco a načechrávat peří.A že v ČR si politici dělají, co chtějí a nikdy sami neabdikují, i když měli všelijaké aféry, to je taky fakt, na rozdíl od jiných zemí, tam politici odcházejí z veřej.funkcí, když se provalí nějaký skandál.

Marta Kubíková
31. 10. 2022 11:16

No víte, taková rodina, kde Žilková a Agáta mají hlavní slovo a každý prd řeší přes média, tak na to opravdu nemá každý žaludek.

Sýkorka Borka
31. 10. 2022 14:36

a že do takej rodiny pán Stropnický liezol!

fany22
31. 10. 2022 16:04

Růžové brýle zamilovanosti. Neznáte?

Dianthos
03. 11. 2022 09:49

Tehdy ta rodina ještě neopanovala bulvár ve smyslu likvidace bývalých partnerů. Nemohl očekávat, co se z těch žen stane.

axana
31. 10. 2022 06:58

Proč pomlouváte a házíte vinu na Žilkovou ? Osobně nefandím ani jednomu z nich ale rozchod po tolika letech mailem?! A ještě předtím luxusní dovolená? Pro mě nepřijatelné, jakoby muž byl pánem všeho živého na planetě a stačilo mu plivnout do mailu a konec?! No a jestli chce Stropnický kandidovat na funkci prezidenta tak by měl být "v pohodě". Není. Zřejmě trapné tahanice o výživné. Milenka na pracovišti...jako prezidenta ho tedy fakt nechci.

fany22
31. 10. 2022 08:12

Ale proboha. Já bych ho taky nevolila. Ale o rozchod tady přece nejde, ten už se udál před půl rokem, a je to jejich věc proč a nač, a zrovna tak ta forma. Jde o to, jak se uražená Žilková od té doby chová. Trapná až do nebe. Většině lidí se zprotivila. Přečtěte si jiné diskuse.
A tohle? Viděla jste ten její výstup, než ho smazala? Koncentrovaná trapnost, jedovatost a zákeřnost. Stropnický ještě kandidaturu ani nepotvrdil, a ona už rozjede takovou antikampaň : údajný plánovaný puč proti Babišovi, lekce z morálky , jak Stropnického přítelkyně začínala ve vrátnici, jak jí houfně z Izraele píší, že ta slečna žila současně s dvěma seniory atd… K zveřejnění platu Stropnického nepotřebovala Žilková žádnou odvahu, jede proti němu přece nonstop. Tohle byl jen další útok v řadě, podobně jako zoufalé výkřiky, jak on si sedí v domě s bunkrem, zatímco má bránit rodinu, soud o střídavou péči o sedmnáctiletou holku a spousta dalšího.
Žilková nemá úroveň, a kolem noblesy nešla ani obloukem. Koneckonců to předvedla i v té knize, kam toho dle svých slov napsala jen asi třetinu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.