Žilková vysekla poklonu Bočanové: HLUBOCE SMEKÁM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žilková vysekla poklonu Bočanové: HLUBOCE SMEKÁM!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (archiv)

Když byla herečce Veronice Žilkové (60) nabídnuta tato role, nemohla odmítnout. Ve filmu Spolu totiž hraje maminku autistického syna a zanechalo to v ní velkou emocionální stopu. Rozhodla se o svých pocitech promluvit a vyjádřit svou podporu všem maminkám, které prožívají stejnou životní situaci.

Žilková se o své roli ve filmu Spolu rozpovídala přímo na jeho premiéře. „Musím říct, že matky, kterou hraju ve snímku Spolu, je mi velmi líto. Je to matka, která vychovává syna s autismem a k tomu má ještě zdravou dceru. Synovi se velmi obětuje a má pocit, že její zdravá dcera vše zvládne sama," pronesla herečka pro web eXtra.cz.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Vzpomněla si i na svou kolegyni z branže Mahulenu Bočanovou (21) a její dcerku Márinku (21), která se narodila s lehkou formou autismu „Takových matek jsou na světě spousty a musím říct, že hluboce smekám před Mahulenou Bočanovou, která v podstatě se svou dcerou Márinkou žije podobně jako já ve filmu se Štěpánem Kozubem. ​Hluboce smekám před všemi matkami, jež se takto obětovaly dětem, které se narodily s autismem nebo je v životě postihlo nějaké zdravotní postižení," vyjádřila Veronika podporu všem maminkám ve stejné situaci.

Veronika Žilková: Agátu jsem jako dítě odstrkovala! Kvůli komu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
4. 10. 2022 • 10:20

Mahulena má 21?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.