Žilková v zajetí strachu: JDE O KORDULU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková v zajetí strachu: JDE O KORDULU

Kordula sbírá metály
Kordula sbírá metály (Blesk: Martin Hykl, Czech News Center)

Veronika Žilková (60) si po rozchodu s Martinem Stropnickým (65) zase naplno užívá života. Po boku nového partnera Pepy Holomáče jen září, navíc jí dělají radost úspěchy dcery Korduly (16). 

Kordula Stropnická patří mezi zdatné jezdkyně. Nedávné parkurové závody v Chuchli zvládla na výbornou. I když - stálo to nervy, a to nejen ji, ale i mámu Veroniku. Na poslední chvílí totiž museli shánět nového koně. 

„Kordulka má nového koně, protože její Caramela se bohužel zranila a letos už nebude soutěžit. Tak se to muselo řešit půjčkou a investicí do nového koně,“ vysvětlila Žilková pro CNN Prima News a dodala: „Obešly asi 12 koní. Je to těžší než najít životního partnera. Musíte mít stejný rytmus."

Kulový Blesk: Žilková jako strhaná máma exceluje. Kozub to trochu přehání

Video se připravuje ...

Veroniku ale na koně prý jentak nikdo nedostane. „Koně se bojím, jenom podávám věci, vypráším deku a složím ji na poličku. Ten strach ale nepřekonám. Co jsem ale překonala, je strach z řízení horse boxu, což je univerzální název pro přepravu koní,“ přiznala. 

Úspěchem dcery se Žilková pochlubila i na Instagramu - neopomněla přitom ale ani rýpanec do Stropnického. „Skvělé místo v první jezdecké sezoně. 6. z 57 a pár vteřin od 1. místa. Škoda že se nedívá tatínek. Myslím si, že Kordulka by si nejvíc přála, aby mezi diváky byl tatínek, ale bohužel."

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.