Dobré zprávy na tenkém ledě: Sokyně v jednom seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dobré zprávy na tenkém ledě: Sokyně v jednom seriálu!

Nahoře: Natálie Halouzková, Vladimír Polívka, Ondřej Rychlý, dole: David Prachař, Linda Rybová.
Nahoře: Natálie Halouzková, Vladimír Polívka, Ondřej Rychlý, dole: David Prachař, Linda Rybová. (Foto Aha! – Marek Pátek, FTV Prima)

Nový primácký seriál Dobré zprávy nejspíš pravé zpravodajské moderátory nepotěší. V něm se totiž hlavně souloží a redaktoři nevynikají chytrostí. Navíc se tu sešli herci, kteří by spolu asi na kafe zrovna nešli. Jako třeba Veronika Žilková (61) a Dana Batulková (64).

Mezi herci panují jako všude lásky a nelásky. Od rozvodu jejich dětí Agáty Hanychové (37) a Jakuba Prachaře (39) se tyto dvě herečky zrovna nevyhledávají. „S Danou jsme bývaly kamarádky,“ přiznala v jednom rozhovoru Veronika.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

Navíc Dana Batulková, která hraje ředitelku televize, asi nechce potkávat ani svého exmanžela Davida Prachaře (63). Ten dokonce tvoří pár se svou druhou manželkou Lindou Rybovou (47) i na place. „Je to vymyšlený. Točí jiné scény, jsou z různých prostředí, nepotkají se,“ ujistil na mejdanu k dokončení Dobrých zpráv jeden ze členů štábu.

Herec Milan Enčev (42) si seriál pochvaluje. „Dostal jsem roli režiséra a fakt skončím se stážistkou v posteli. Jen si musíte chvilku počkat,“ prozradil vesele. Je spokojený.

Přiznání Dany Batulkové: Nerada se na sebe dívám! Comeback jsem viděla po 10 letech

Video se připravuje ...

„Vždy jsme si na seriály, které jsme točili, brali odborné poradce. Do Dobrých zpráv je ale nepotřebujeme. Všichni jsme si televizí prošli a známe její zákulisí. Víme, jak to v ní chodí, a to chceme ukázat i divákům,“ řekla ředitelka obsahu Primy Lenka Hornová. Je statečná. Doposud si diváci jen mysleli, že je televizní studio hříšné doupě, teď to od 26. října uvidí v barvě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.