Znechucená hvězda Dobrých zpráv: Známý herec se optal, zda to mám dole… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Znechucená hvězda Dobrých zpráv: Známý herec se optal, zda to mám dole…

Ve spodním prádle se Natálka objevila v seriálu Krejzovi.
Ve spodním prádle se Natálka objevila v seriálu Krejzovi. (FTV Prima)

Herečka Natálie Halouzková (21) se před kamerami objevuje už od svých jedenácti let. Za tu dobu nasbírala nespočet zkušeností, protože hrála i po boku těch nejlepších českých herců. Jeden z nich ale na adresu mladičké herečky utrousil nechutnou poznámku, na kterou Natálie dodnes nemůže zapomenout.

Halouzková aktuálně hraje jednu z hlavních rolí v novém českém seriálu Dobré zprávy. Do povědomí diváků se dostala už ve svých jedenácti letech, kdy si zahrála v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Od té doby neměla o nabídky nouze a šla z role do role. Herectví ji nesmírně bavilo, neviděla na něm jedinou chybu. Ve svých sedmnácti letech ale poznala i stinnou stránku této profese.

Vojtěch Vodochodský: Táta je na mě pyšný, stejně jako já na něj

Video se připravuje ...

Během jednoho natáčení měl totiž Halouzkovou sexuálně obtěžovat nejmenovaný starší herec. „A úplně nejhorší věc, která se mi stala: když se mě jeden nejmenovaný postarší herec zeptal, jestli to mám tam dole taky zrzavé. To mi bylo sedmnáct,” svěřila se Natálie v rozhovoru pro iDnes.cz. Dodnes zpětně trochu lituje toho, jak reagovala.

„Odešla jsem. Zpětně mě nejvíc štvalo, že jsem nesebrala sílu poslat ho někam. Byl to pan Herec s aurou určité autority a nikdo jiný ze štábu to nezaslechl. Nebo třeba radši předstírali, že to neslyšeli,” dodala s povzdechem mladá herečka. Dnes už by si žádné podobné narážky nenechala líbit.

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
diskutujici
8. 1. 2023 • 10:05

No a to hlavní jsem se nedozvěděl. Má nebo nemá?

Yarda
6. 1. 2023 • 14:24

Tři pracovnice pro styk s veřejností byly u gynekologa. Jedna ji měla zelenou (komu se nelení tomu se zelení), druhá ji měla zlatou (řemeslo má zlaté dno) a ta třetí úplně holou (na vojenském cvičišti tráva neroste).

Uživatel_5357732
6. 1. 2023 • 08:35

Nesympatická osoba, všechno hraje stejně, pořád přivírá oči....vůbec na seriál nekoukám, hlavně kvůli ní

Ivana Sukenikova
6. 1. 2023 • 07:08

Poslední dobou neumí u nás natočit pěkný film natož seriál! Takže raději se nedívám.Stačí upoutávky !Na koho se dá koukat je jen mladý Polívka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.