Krásná Natálie Halouzková (21): Obětovala vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krásná Natálie Halouzková (21): Obětovala vlasy!

Krátkovlasá Natálie hraje s Vladimírem Polívkou.
Krátkovlasá Natálie hraje s Vladimírem Polívkou. (Foto FTV Prima)

Říká se, že vlasy jsou korunou ženské krásy. Kvůli roli v novém primáckém seriálu Dobré zprávy se Natálie Halouzková (21) nejen vzdala dalšího hraní v seriálu ZOO, kde seděla v bufetu, ale taky obětovala dvacet čísel své zrzavé hřívy a pro postavu novinářky Báry se nechala ostříhat!

A to i přesto, že celý život nosila dlouhé vlasy. „Ohlasy od okolí jsou super. Nikdy bych neřekla, že tohle je účes pro mě, protože jsem byla celý život dlouhovlasá,“ přiznala herečka. „Už jsem dlouho přemýšlela nad změnou a pak přišla nabídka na tento seriál, kde bylo podmínkou, že by mě ostříhali, tak jsem si řekla proč ne,“ dodala spokojeně.

Venkovská dívka Bára, která získá vysněnou práci v televizi, je Natálčinou první hlavní rolí v životě. „Jsem vděčná za důvěru,“ svěřila se. Dokonce se hned v dnešním prvním díle vyválí v bahně, jak předepisuje scénář. Podle něho ji také čeká láska. V reálu je Natálie momentálně singl.

Denisa Nesvačilová: Mně se líbí v Čechách a líbí se mi Češi

Video se připravuje ...

„Jsem nezadaná, ale šťastná. Myslím si, že to není úplně momentálně podmínka pro štěstí v životě, ale jsem otevřená novým věcem,“ řekla Natálka a prozradila, jací chlapi teď u ní mají šanci. „Jsem na vysoké muže. Muž musí být milý a sebevědomý, ale tak jako zdravě, aby bylo cítit, že má nějakou sebereflexi a empatii. Také by měl být vtipný, ale myslím, že nejvíc stěžejní je to, abychom si měli co říct,“ popsala svého potenciálního vyvoleného krásná a ostříhaná Natálie Halouzková. Jak jí to sluší, můžete vidět už dnes večer na Primě!

Jakub Štáfek: Některé projekty dělám jen proto, abych zaplatil složenky

Video se připravuje ...

Seriálový typ

Natálka hrála už v Krejzových, v Poldovi, v Modrém kódu, v Sestřičkách, ve Špuntech na cestě i v Odznaku Vysočina.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.