VELKÉ ZMĚNY V ZOO! Zmizí Burešová, Klepl i Halouzková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VELKÉ ZMĚNY V ZOO! Zmizí Burešová, Klepl i Halouzková

Velké změny v seriálu ZOO: Kromě Burešové končí i Klepl! A co další?
Velké změny v seriálu ZOO: Kromě Burešové končí i Klepl! A co další? (FTV Prima)

Seriál ZOO čeká prázdninová pauza, aby na podzim na diváky opět vychrlil pořádnou dávku romantiky, lásky, ale i strachu a nenávisti. Scenárista René Decastelo (48) už psal nové příběhy pod tlakem rozchodu s manželkou Evou Decastelo (43) i na křídlech nové lásky s další Evou (41), ragbistkou Korniovou Jung. A deník Aha! ví, co bude dál...

Nejvíc tvůrcům zamotala hlavu představitelka Viky Eva Burešová (28), když přišla do jiného stavu se šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35). Sice jí předepsali těhotenství i se seriálovým Petrem neboli Robertem Urbanem (35), avšak vzhledem k blížícímu se termínu skutečného porodu (půlka srpna) je jisté, že herečka na nějaký čas z obrazovky bude muset zmizet...

Seriál ZOO podle zjištění Aha! opustí také Bob Klepl (64), který představoval ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela. Herec už nestíhal divadlo a další závazky. „Panu Kleplovi moc děkujeme, že vždy zpříjemňoval čas všem na place a budeme se na něj těšit někdy v budoucnu,“ potvrdil mluvčí seriálu Josef Ducký. V ZOO začne pracovat místo Boba uznávaný specialista na nosorožce, který v mezinárodním projektu řeší oplodňování samic v národních parcích. Tvůrci se v tomto případě nechali inspirovat skutečným příběhem.

A do třetice seriál opouští Natálie Halouzková (21) neboli Mína z infocentra zoologické zahrady. „Začala natáčet jiný seriál pro televizi Prima – Dobré zprávy, a tak její postava musela pryč z děje,“ prozradil Aha! mluvčí Ducký. A co čeká ty, kteří zůstávají?

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Viky najde sestru

Zatímco vymyšlená sestra Alex zmizela do Ameriky, na prahu dveří se u Viky (Evy Burešové) zjeví její skutečná sestra. Tatínek nezahálel, a Viky tak vstoupí do života Tes. To Viky moc nepřidá, zvlášť když řeší těhotenství s Petrem...

Zrušená svatba

Podzimní sezona odstartuje velkolepou svatbou, která ale skončí dřív, než začne. Petr si uvědomí, že Markéta (Michaela Petřeková) pro něj není ta pravá, a tak se před oltářem rozhodne, že svatba nebude. To Markétu rozpálí doběla a začne chystat pomstu.

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...

Nová láska

Sid čekají dramatické chvíle, kdy jí půjde o život. Nedá si totiž pozor, kam strká svůj zvědavý nos, a to ji dostane do problémů. Skončí v řetězech! Máma Alice se obrátí s prosbou o pomoc na Haďáka (Šimona Bilinu), protože si všimne, že mu Sid není lhostejná. A protože se maminky nikdy nemýlí, začne se rodit láska.



Přečtěte si
miroslava13
2. 7. 2022 • 12:45

tato diskuse není o tom urážet diskutující, ale vyjádřit se k tématu....víme?

miroslava13
2. 7. 2022 • 12:43

nejlepší by bylo, kdyby zmizel celý seriál....ach jo. to se točí pro koho? Kouká na to vůbec někdo?

David Tajfun
1. 7. 2022 • 23:43

Jsou to seriály typu Dallas,Mladí a neklidní,Merloce a jiné.Kdo chce,ať se na to dívá.Pro mne je to ztráta času.Dívají se na to jen ti,kteří v tom vidí,že se má někdo hůře,než oni.

Inka Volfová
1. 7. 2022 • 17:48

Když se vám to nelíbí, tak na to nekoukejte, nikdo vás nenuti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.