Podzim na Primě! Zalitý pálavským sluncem, hořkým pivem i... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podzim na Primě! Tři nové seriály i volba královny krásy

Během natáčení seriálu Pálava si Bolek Polívka notoval s Janou Paulovou.
Během natáčení seriálu Pálava si Bolek Polívka notoval s Janou Paulovou. (Renata Matějková, Filip Holec )

Tři nové seriály pro hlavní vysílací čas, skvělá zábavná show, svatební reality show, talkshow o vztazích a sexu i volba královny krásy... To je jen část z novinek, které skupina Prima připravila k uvedení v nadcházející televizní sezoně.

NOVÉ SERIÁLY

Pálava – pondělí 20:15

Jak se z dvoudenní návštěvy vinařství může stát nová etapa života, popisuje seriál Pálava. Hlavní role pětice kamarádů z vysoké školy ztvárnili Michal Isteník, Patrik Děrgel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner a Denisa Nesvačilová.

Hořký svět – středa 20:15

Životní změnou prochází i ústřední hrdina Štěpán Berka (Matouš Ruml). V seriálu Hořký svět se pokouší rozjet rodinný minipivovar. Pomáhat mu s tím budou Berenika Kohoutová, Jakub Štáfek, Bolek Polívka či Eva Holubová.

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí?

Video se připravuje ...

Dobré zprávy – středa 20:15

Nový seriál ze zpravodajského prostředí Dobré zprávy dá divákům možnost nahlédnout do zákulisí televizního světa. Hlavní role ztvární Natálie Halouzková a Vladimír Polívka. Zvládne vesnická dívka prorazit v Praze coby moderátorka? Seriál odstartuje po odvysílání novinky Hořký svět.

Jakub Štáfek v Prostoru X o rasismu v reálu a ve filmu

Video se připravuje ...

ZAVEDENÝ SERIÁL

ZOO – úterý a čtvrtek 20:15

Nové epizody ze seriálu ZOO přinesou pořádnou dávku romantiky, strachu, lásky, nenávisti, a hlavně nové postavy. Ty notně zamíchají životy dosavadních hrdinů, a některým dokonce i vyrazí dech.

Na co se také těšit

Mezi zavedené zábavné pořady Česko Slovensko má talent, Máme rádi Česko, Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka a Inkognito přibudou dvě novinky – Můj muž to dokáže a Den jak sen. Diváci se mohou těšit například na improvizační show K.O.MICI, talkshow Miloše Pokorného Jednou jsi dole, jednou nahoře, a že ženy a auta jdou i nejdou dohromady, ukáže pořad Bábovky a plechovky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.