Doktoři už Marka Němce nebaví: NEČEKANÁ ROLE V ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doktoři už Marka Němce nebaví: NEČEKANÁ ROLE V ZOO!

Marek Němec má spoustu fanynek
Marek Němec má spoustu fanynek (TV Prima)

Hvězda 1. MISE, herec Martin Němec (41), je v seriálech FTV Prima jako ryba ve vodě. Z lékařského prostředí nyní zavítá do toho zvířecího – stává se totiž novou posilou rodinného seriálu ZOO. Svou rolí mnohé dozajista překvapí.

Sympatického, místy přidrzlého doktora Davida Hofbauera vystřídá podvodník Charlie. Herec Marek Němec se se svou novou rolí bude pohybovat na hranici zákona a svým příchodem značně ovlivní příběhovou linku Viky v podání Evy Burešové (28).

7 pádů Honzy Dědka: Marek Němec šokoval přiznáním o bouřlivém dospívání v rodném Chebu

Video se připravuje ...

„Je to normální kolotočář, který si hraje, že je první liga. Jinak je to obyčejný světský. Ale umí se chovat, je bezstarostný a snaží se hodně okouzlovat,“ prozradil pár detailů o své nové roli Marek Němec. „Má kolem sebe krasohlavy, které jsou schopny z lidí dostat kompromitující informace, na jejichž základě je Charlie umí vydírat,“ doplnila nová posila seriálu ZOO.

Na scéně se podvodník Charlie objeví spolu se sestrami Izy a Tes Janečkovými, které vstoupí do života barové zpěvačky a chůvy Viky. „Bude se to líbit, holky (sestry Lucie a Barbora Černé, pozn. red.) jsou moc hezké, talentované a já se na ně ráda koukám. Věřím, že to diváci ocení,“ cituje Evu Burešovou web zeny.iprima.cz.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

Ačkoli herečka a zpěvačka seriál na chvíli opouští vzhledem k pokročilému stádiu těhotenství, Viky bude v ZOO figurovat i nadále. „Diváky rozhodně o postavu Viky a její příběh nepřipravíme. Evu čekají krásné mateřské povinnosti, ale to neznamená, že pro ni ZOO skončila. Máme natočeno dostatek dílů dopředu a zároveň jsme se domluvili i na způsobu, jak budeme pokračovat v natáčení,“ vysvětlila Lenka Hornová, ředitelka obsahu televize Prima.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.