Naděje pro všechny fanynky Ordinace: Návrat milovaného doktora? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Naděje pro všechny fanynky Ordinace: Návrat oblíbeného doktora?

Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě 2
Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě 2 (TV Nova)

Tvůrci oblíbeného nováckého seriálu z lékařského prostředí si to u fanoušků pěkně rozházeli, když z Ordinace v růžové zahradě 2 záhadně odstavili oblíbeného primáře gynekologie Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého (56). Tlak na scénáristy je ze strany diváků od té doby tak velký, až se muselo začít jednat. Znamená to snad, že Čestmírovy dny nejsou sečteny?

Celých 17 let je seriál Ordinace v růžové zahradě esem v rukávu TV Nova a za tu dobu se scénáristi zbavovali oblíbených i nenáviděných postav různými způsoby. Postava Čestmíra Mázla ale divákům tolik přirostla k srdci, že ji většina vnímala jako srdce celého seriálu. Primář gynekologie si ve svém životě prošel vším, co si člověk může představit. Od rakoviny až po křivé obvinění a vězení – přesto se Čestmír vždy dočkal zasloužené spravedlnosti, tedy až do aktuální série.

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video se připravuje ...

Tvůrci seriálu si pro oblíbeného doktora připravili nedůstojný konec podobný tomu, který potkal jeho první seriálovou lásku Danielu Šinkorovou (49) alias Gitu Petrovou. I v tomto případě diváci neměli možnost se s oblíbenou postavou rozloučit – vše se, stejně jako jeho současná seriálová manželka Alena, dozvěděli z úst kriminalisty, který je informoval o Mázlově tragickém skonu, jenž zapříčinilo komando drogového kartelu.

Jak ovšem informoval web eXtra.cz, snaží se seriáloví scénáristi napravit svou chybu. Diváci tak možná o Čestmíra Mázla nepřišli definitivně a čeká je velký zvrat. „I nadále se rozvíjí linka věkově nevyrovnaného vztahu lékařky Aleny Mázlové a medika Ondřeje (Jiří Böhm). Konečně to vypadá, že dvojice našla štěstí. Žije v jedné domácnosti a společně vychovává tři děti. Alenu však neustále sužují výčitky svědomí vůči manželovi Čestmíru Mázlovi, který byl po útoku v Mexiku prohlášen za mrtvého," sdělil výše zmíněnému webu PR koordinátor seriálu Martin Hradecký.

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video se připravuje ...

Oblíbený seriálový doktor, který v Ordinaci figuroval už od samotného začátku, se dle něj Michaele Badinkové (43) alias Aleně Mázlové nebude zjevovat pouze ve snech. Přání pobouřených fanynek tak patrně bylo vyslyšeno.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.